CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les inscripcions "on line" a la 22 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

Obertes les inscripcions "on line" a la 22 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

07/01/2015

La prova tindrà lloc el 8 de març, concidint amb el Dia Internacional de la Dona. L’organització ha previst un màxim de 3.500 participants a la Mitja i 1.500 a la cursa dels 6 km.

El 7 de gener de 2015 s’han obert oficialment les inscripcions a la 22a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i als 6 km Montornès.

L’organització preveu un màxim de 5500 atletes entre totes les curses, dels que un màxim de 3500 seran de Mitja, 1500 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. S’han mantingut els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscrits previstos. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel, una samarreta tècnica de màniga llarga.

La Mitja Montornès del 2015 tindrà lloc el diumenge 8 de març i canviarà el recorregut de la darrera edició al seu pas per La Roca del Vallès, però mantindrà el recorregut pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada.

La Mitja, solidària amb el territori

Una vegada més, aquest gran esdeveniment esportiu tornarà a ser solidari amb el territori i farà donació a entitats de la comarca per accions destinades a la població més vulnerable. L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès que compta amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

Com els darrers anys durant el cap de setmana de Mitja es duran a terme actes lúdics i culturals que ajuden a promocionar el territori.

Vine a córrer per la igualtat de gènere!

Aquest any la Mitja coincideix en el calendari amb el Dia Internacional de la Dona. Per segon any consecutiu, l’organització ha preparat actes i col·labora activament en la commemoració d’aquest dia i en la defensa dels valors que representa.

A més, el Club Esportiu Montornès Atletisme ofereix sessions d’entrenament a les dones del poble que s’apuntin a la cursa dels 6 km que es disputa juntament amb la Mitja Marató. Aquestes sessions van començar al desembre i es perllongaran fins al 28 de febrer. Es duen a terme dos cops per setmana: els dimecres a les 18.30 h i els dissabtes, a les 10.30 h. 

Es pot trobar més informació sobre la prova i les inscripcions a la web de la Mitja www.mitjamontornes.com.

Arxivat a: Esports
Driss Lakhouaja, guanyador en categoria masculina de l'edició 2014, arribant a la meta. Foto: CE Montornès Atletisme.
Un moment de la cursa dels 6 km de l'any passat
Foto de família de les primeres sessions d'entrenament per a la cursa del 8 de març de 2015
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona