CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Exposició: "Mauthausen, l'univers de l'horror"

Exposició: "Mauthausen, l'univers de l'horror"

Dia i hora: Del dimecres 04/05/2022 al diumenge 15/05/2022

Lloc: Can Saurina

Entre el 4 i el 15 de maig, el veïnat podrà visitar una mostra que recull les vivències dels republicans espanyols al camp de Mauthausen, en un recorregut cronològic que va des de la II República fins a la deportació.

L'entitat Amical de Mauthausen i el Museu d'Història de Catalunya portaran l'exposició Mauthausen, l'univers de l'horror a Montornès durant la primera quinzena de maig. Es tracta d'una de les iniciatives que el Departament municipal de Cultura i Festes ha programat per commemorar el 77è aniversari de l'alliberament del camp de Mauthausen.

L'objectiu de la mostra és difondre les vivències dels republicans espanyols al camp de Mauthausen, en un llarg recorregut gràfic des de la II República fins a la seva deportació.

La ciutadania la podrà visitar fins al 15 de maig (dies laborables i dissabtes: de 17 a 20 h; diumenges, d'11 a 14 h). La inauguració serà el 4 de maig, a les 20 h, a la sala d'exposicions de Can Saurina, després de la conferència La repressió contra la diversitat sota el nazisme i el franquisme, a càrrec de l'expert en història LGBTI i autor del blog Armari Obert, Leopold Estapé.

El 9 de maig, a les 19 h, tindrà lloc una visita guiada amb el president d'Amical Mauthausen, Joan Calvo.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'exposició.
Cartell de l'exposició.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona