CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Club de lectura infantil (3r i 4t de primària)

Club de lectura infantil (3r i 4t de primària)

Dia i hora: divendres 13/12/2019 de les 17:30 a les 18:30

Lloc: Biblioteca de Montornès del Vallès

L'activitat s'adreça a nens i nenes de 3r i 4t de primària

La Biblioteca acull aquest divendres el club de lectura per a infants. En aquesta ocasió, es comentarà el llibre Sirenas de Jessica Love i Els dies feliços de Bernat Cormand.

Sinopsi de Sirenas: "A Julián li agraden tant les sirenes… S'imagina convertint-se en una d'elles, nedant i jugant amb els peixos. Llavors, mentre la seva àvia es dóna un bany, ell se les enginya per a disfressar-se d'una bella sirena. Julián es col·loca les fulles d'una planta a manera de frondosa cabellera. Li afegeix unes flors. Es pinta els llavis enfront del mirall i, finalment, amb una cortina es fabrica una elegant cua de sirena. Quan la seva àvia surt del bany es queda atònita. Julián s'espanta. Pensa que està enfadada, que potser ho renya, que no està bé lluir com una sirena... Però la seva àvia ho sorprèn regalant-li un collaret per a completar el seu abillament." (Font: Amazon)

Sinopsi Els dies feliços: "Els protagonistes d’aquesta història són dos nens–el narrador i el Jacob–, un lloc–un poble encaixat entre un turó i el mar–i el temps. El temps dels jocs, on cadascú s’adona que ha trobat un company amb qui pot compartir somnis, reptes, esperances, pors. I el temps del record i de la nostàlgia, perquè un dia la família del Jacob se’n va, sense dir res. Què li queda a la persona que no deixa el lloc? El dolor de l’abandonament, gran com una muntanya? Un record que és esperança? Una sorpresa amagada que és seguretat?". (Font: La Casa del Libro)

L'activitat, dirigida per Yolanda Martínez pretén fomentar la lectura de manera divertida.

Per formar part del Club de lectura només cal adreçar-se a la Biblioteca i inscriure’s gratuïtament. El mateix equipament presta els llibres que després es tracten al Club.

Arxivat a: Cultural, Infantil
Portada del llibre (Font: Amazon)
Portada del llibre (Font: Amazon)
Portada del llibre (Font: La Casa del Libro)
Portada del llibre (Font: La Casa del Libro)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona