CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es reprenen les obres de millora de la seguretat viària a la BV-5001 al seu pas per Montornès

Es reprenen les obres de millora de la seguretat viària a la BV-5001 al seu pas per Montornès

20/01/2023

Després de l’actuació a la rotonda de l’av. d’Ernest Lluch, la Diputació de Barcelona reprendrà el projecte de millora de la BV-5001 el 25 de gener amb la construcció d’un pas elevat a l’av. de l’Onze de Setembre, concretament a la intersecció amb el carrer Major. Segons les previsions, els treballs finalitzaran el 13 de febrer.

Continuen les actuacions de millora de la seguretat viària a la BV-5001. La Diputació de Barcelona, responsable de la carretera, reprendrà els treballs el dimecres 25 de gener.

La propera fase del projecte és la pavimentació d’un pas elevat a l’avinguda de l’Onze de Setembre, a la intersecció amb el carrer Major. Els treballs es perllongaran fins al 13 de febrer, segons les previsions.

Paral·lelament, es finalitzaran els treballs d’enllumenat que van quedar pendents a l’actuació de millora de la rotonda que hi ha entre les avingudes d’Ernest Lluch i Barcelona. L’octubre de 2022 es va completar la major part de les obres en aquest punt que havien quedat interrompudes el maig per l’abandonament de l’empresa adjudicatària. Els treballs van incloure la reducció del diàmetre exterior de la rotonda, l’habilitació de dos passos de vianants nous i l’apropament dels que hi havia per reduir el circuit de vianants. També s’hi van fer illetes de refugi per garantir la seguretat quan es vagi a peu, es van ampliar les voreres i s’hi va incorporar nou ferm. 

Sis fases per millorar la seguretat viària a la BV-5001

El projecte de la Diputació de Barcelona inclou, en el seu conjunt, sis actuacions al llarg de la carretera, des d’Ernest Lluch fins a la cruïlla de Can Parera. Aquest últim va ser el primer punt millorat, el desembre de 2021.

A més d’acabar les obres a la rotonda de les avingudes d’Ernest Lluch i de Barcelona, i després de construir el pas elevat a l’avinguda de l’Onze de Setembre i a l’altura del carrer Major, quedaran pendents tres actuacions més a tres altres punts: la cruïlla amb l’avinguda de la Llibertat, la rotonda de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i la intersecció amb el carrer de Villanueva de Nicaragua.

Les obres a la carretera BV-5001 al seu pas pel nucli urbà estan promogudes per l’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Territori, Via pública
Tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre on es construirà un pas elevat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona