CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obres de millora de la seguretat de la BV-5001 al seu pas pel nucli urbà de Montornès

Obres de millora de la seguretat de la BV-5001 al seu pas pel nucli urbà de Montornès

17/12/2021

El projecte inclou actuacions en diversos punts de la carretera des de la rotonda amb l’avinguda d’Ernest Lluch fins a Can Parera. El conjunt de les obres té una durada prevista de 5 mesos. Els primers treballs es faran a Can Parera, i duraran a l’entorn de 6 setmanes.

En els propers dies es posaran en marxa les obres de millora de la seguretat viària a la ctra. BV-5001 al seu pas pel nucli urbà de Montornès.

El projecte, de gran abast, inclou actuacions rellevants des de la rotonda d’intersecció entre la ctra. BV-5001 i l’avinguda d’Ernest Lluch fins a la cruïlla entre la mateixa carretera i el carrer de Can Parera. N’hi ha de gran envergadura com la reducció del diàmetre exterior de les dues rotondes existents a la carretera. També s’executaran elements reductors de velocitat, es faran canvis en la regulació dels semàfors de la cruïlla amb l’avinguda de la Llibertat, així com nous passos de vianants i millores d’ordenació i regulació a l’àmbit del carrer de Can Parera.

El pressupost total de les obres, que van a càrrec de la Diputació de Barcelona, és de 681.881,37 € (IVA inclòs). L'aportació de l’Ajuntament de Montornès serà de 49.570,70 €. S'estima que el projecte es completarà en un termini de 5 mesos. 

Primers treballs a Can Parera 

Els treballs de millora de la BV-5001 al seu pas pel nucli urbà començaran per la cruïlla de la carretera i el carrer de Can Parera. S’hi ha previst executar un pas de vianants elevat, nous passos també per a vianants, i actuacions a les voreres i al ferm de la calçada. La durada d’aquests primers treballs serà de 6 setmanes. 

Mentre durin les obres s’habilitaran itineraris senyalitzats adaptats per als vianants. No està previst que hi hagi restriccions en el trànsit de vehicles, tret de quan es facin treballs puntuals de pavimentació.

Arxivat a: Via pública
Espai entre la BV-5001 i el carrer de Can Parera on es faran les obres de millora de la seguretat
Vista frontal de l'espai
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona