CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Exposició “Wangala. Dona sahrauí, visions de resistència”

Exposició “Wangala. Dona sahrauí, visions de resistència”

Dia i hora: Del dimecres 09/11/2022 al diumenge 20/11/2022

Lloc: Can Saurina (c. Major, 2)

El veïnat pot visitar una mostra que recull el testimoni de 8 dones sahrauís dels campaments de refugiats/des i dels territoris ocupats del Sàhara Occidental i la diàspora sobre el seu paper en la lluita no violenta i com influeix el fet de ser dones.

Entre el 9 i el 20 de novembre, Can Saurina acull l'exposició Wangala. Dona sahrauí, visions de resistència, una iniciativa de la Federació ACAPS, NOVACT - Institut Internacional per l'Acció Noviolenta i de l’entitat Ruido Photo. La proposta, inclosa en el projecte SOS Sàhara, compta amb el suport de l'Ajuntament de Montornès i de la Diputació de Barcelona, i amb el finançament de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. L'acció està emmarcada en els European Days of Local Solidarity.

La mostra recull el testimoni de 8 dones sahrauís dels campaments de refugiats i refugiades i dels territoris ocupats del Sàhara Occidental i la diàspora en què expliquen el seu paper en la lluita no violenta del poble sahrauí i com influeix el fet de ser dones.

A l’entorn de l'exposició s’han organitzat visites guiades a l’alumnat dels centres educatius de secundària, al centre de formació d’adults i als grups de conversa en català i castellà del Consorci per a la Normalització Lingüística de Montornès.

L'horari de visita és el següent:

  • De dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h.
  • Caps de setmana, d'11 a 14 h.
Arxivat a: Cultural, Social, Sociocultural
Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona