CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un estiu per quedar-se a Montornès

Un estiu per quedar-se a Montornès

27/06/2022

Després de les festes de Sant Joan queda inaugurat l’estiu amb un munt d’activitats per a tots els públics. La programació inclou prop de 40 espectacles, xerrades, sortides i propostes solidàries que tindran lloc entre el 28 de juny i el 23 de juliol. A més, durant tot l’estiu, les famílies podran tornar a demanar en préstec jocs de taula a través de la iniciativa “Encaixa’t”.

Com cada estiu, l’activitat cultural montornesenca no descansa. De nou sota el lema L’estiu és viu a Montornès, el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament ha recollit totes les iniciatives que hi haurà entre el 28 de juny i el 23 de juliol en un document.

Un munt de propostes per al jovent

Les propostes d’estiu començaran el 28 de juny amb les activitats creatives i científiques que tindran lloc els matins de dimarts i dijous al Centre Juvenil Sputnik. A més, cada dimecres es durà a terme una sortida de l’Estiu Jove.

També hi haurà cinc activitats de cap de setmana: el Túnel del Terror d’estiu a Can Xerracan (2 de juliol), el joc de rol en viu Montornès Zombie (9 de juliol), el festival de cultura urbana Java Fest posterior al Bestial Wolf Scoot Fest (16 de juliol), i una nova edició del El Vallès Es Crema Fest organitzada per l’Associació de Músics de Masferrer (23 de juliol).

La literatura, indispensable també a l’estiu

La Biblioteca aprofitarà el seu nou pati exterior amb cinc activitats. L’espai acollirà sessions de contacontes per a infants el 28 i el 30 de juny, i també el 12 de juliol. El 29 de juny la doctora en Egiptologia Emma González Gil oferirà una xerrada. Les sessions acabaran el 14 de juliol amb una trobada de contes per a adults.

Tallers frescos cada dimarts

Els dimarts a la tarda, el Casal de Cultura acollirà un taller diferent. N’hi haurà d’estampació de bosses (5 de juliol), de cosmètica natural (12 de juliol) i de cocteleria creativa (19 de juliol).

I els divendres... tothom a la plaça!

El veïnat també podrà tastar la cultura a la fresca amb propostes cada divendres a diverses places de Montornès. El Circ Pistolet farà gala de les seves acrobàcies el 8 de juliol, mentre que el cantant del grup Elefantes, Shuarma, retrà homenatge a David Bowie el 15 del mateix mes. El 22 de juliol serà el torn dels cinèfils, amb la projecció de A todo tren: Destino Asturias, de Santiago Segura.

Tornen les Nits d’estiu a la romana

El jaciment romà Mons Observans tornarà a ser un altre dels llocs protagonistes de l’estiu amb la programació Nits d’estiu a la romana. Enguany hi haurà una tertúlia literària, un concert d’òpera, un tast de vins i el sopar teatralitzat Convivium.

Jocs de taula per no avorrir-se a l’estiu

Durant el juliol i l’agost, el Departament d’Infància reedita el projecte Encaixa’t. Les famílies podran demanar en préstec de manera gratuïta jocs de taula per a infants, gràcies al suport dels establiments Locutori d’en Jamal i La Teteria de la plaça del Poble.

Podeu consultar el detall de les activitats del programa al document adjunt. Algunes de les propostes requereixen inscripció prèvia al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Cultura i festes, Infància, Joventut
Imatge de la programació d'activitats d'estiu.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona