CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cinc noves contractacions joves dins dels Plans d’Ocupació

Cinc noves contractacions joves dins dels Plans d’Ocupació

15/06/2022

En els darrers dies cinc joves del poble que han participat en la Dimensió Sociolaboral s’han incorporat com a peons de jardineria i manteniment a la Brigada Municipal d’Obres. Al llarg de sis mesos realitzaran tasques al departament a la vegada que adquireixen competències pròpies de l’àmbit professional.

Un cop acabat l’itinerari formatiu IDIQ (I Desprès de l’Institut Què) del programa de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral, recentment cinc joves han començat a treballar com a peons de jardineria i manteniment a la Brigada Municipal d’Obres.

La durada dels contractes és de sis mesos, al 80 % de la jornada. Durant aquest temps, els joves podran posar en pràctica els coneixements adquirits a la formació, centrada en l’àmbit de la jardineria, l’horticultura i el manteniment. A través de la pràctica obtindran competències ocupacionals.

L’objectiu del projecte és donar eines als participants per adquirir nous coneixements derivats de la pràctica professional, així com facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

Més accions dins de la Dimensió Sociolaboral

La Dimensió Sociolaboral és un projecte de foment de l’ocupació juvenil realitzat en el marc del Pla de Resiliència Local de la Diputació de Barcelona i destinat a joves del poble que tenen entre 16 i 29 anys.

Les contractacions dels cinc peons de jardineria provenen d’un dels tastets d’ocupacions que el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha organitzat per al jovent en els darrers mesos. A més d’aquest àmbit han entrat en contacte amb els de la ciclomissatgeria i reparació de bicicletes i amb el dels esports.

Precisament, aquests dies s'està desenvolupant un curs de monitor/a o dinamitzador/a poliesportiu/va. La formació teòrica i pràctica acabarà el 23 de juny. Abans, el diumenge 19 de juny se celebrarà una jornada poliesportiva al CEM Les Vernedes oberta a l’alumnat de 1r a 4t de primària. La formació de monitor/a o dinamitzador/a poliesportiu/va també inclourà pràctiques durant l'estiu i la possibilitat de formar part d'un Pla d'Ocupació.

Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
Els cinc joves contractats com a peons de jardineria a la Brigada Municipal d’Obres.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona