CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un total d'11 persones han completat el primer curs de mòdul C de l'any

Un total d'11 persones han completat el primer curs de mòdul C de l'any

13/06/2022

La formació és necessària per obtenir el Certificat d'Acollida. Aquest dilluns al matí, les persones han recollit el diploma acreditatiu a la sala polivalent de l'OAC Centre.

El Departament de Polítiques Migratòries de l'Ajuntament ha tornat a impartir el curs corresponent al mòdul C del Servei d'Acollida, centrat en el coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic.

En aquesta primera edició de 2022, un total d'11 persones nouvingudes han completat la formació i aquest dilluns al matí han recollit el seu diploma acreditatiu a la sala d'actes polivalent de l'Oficina d'Atenció Ciutadana Centre.

L'acte d'entrega ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero; del regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Delgado; i de la tècnica de Polítiques Migratòries, Anna Meca.

El mòdul C s’inclou en la formació requerida per aconseguir el Certificat d’Acollida, juntament amb el mòdul A (aprenentatge de la llengua) i el mòdul B (coneixements laborals). Un cop completats els tres mòduls, és possible aconseguir el Certificat d’Acollida, un document que facilita l’emissió dels informes d’estrangeria des del Consistori.

Les persones que han completat el curs han conegut la història de Montornès, i han tractat temes com l’habitatge, el procés migratori, les polítiques d’igualtat, l’educació o la convivència.  A més, ha rebut la visita de diversos agents municipals com un policia, la tècnica d’Educació, l’arxiver municipal o l’agent d’Igualtat.

Entre l’alumnat hi ha persones de procedències diverses com el Marroc i Xile.

Arxivat a: Ciutadania
9 de les persones nouvingudes que han completat el curs i han recollit el seu certificat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona