CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Centre Juvenil Sputnik, dinamitzant la defensa dels animals, la natura i la música

El Centre Juvenil Sputnik, dinamitzant la defensa dels animals, la natura i la música

16/05/2022

Per segon any consecutiu, l’equipament ha acollit la Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès (JAMMon), amb paradetes i activitats relacionades amb la lluita ecologista i animalista. En acabar, l’amfiteatre de l’Sputnik s’ha omplert de públic per veure la gala d’Eurovision en pantalla gran. La jornada ha acabat amb la I Silent Party. Tot plegat, propostes sorgides dels pressuposts participatius Kosmos 2022.

Dissabte el Centre Juvenil Sputnik va acollir tota una jornada d'activitats sorgides de l’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos 2022.

L’equipament va ser la seu de la Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès (JAMMon). Des del migdia i fins al vespre, es van donar a conèixer diverses entitats i projectes d’economia circular del territori a través de parades, xerrades i activitats.

Entre les propostes hi va haver un concurs de cuina, una barbacoa vegana popular preparada per l’Sputnik Gastrobar, una desfilada de gossos en adopció a càrrec de l’Associació Protectora d’Animals de Granollers i una taula rodona sobre la defensa del territori amb la participació de les plataformes i entitats Salvem El Calderí, No ens Vendreu La Moto, Zeroport i Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny.

Kosmovision i Silent Party, propostes diferents per a la nit de dissabte

La JAMMon, que va començar amb el concert del grup de rumba El Ventilador, també va acabar amb molta música. A les 21 h, a l’amfiteatre de l’Sputnik, s’hi van aplegar al voltant de 150 persones per veure la gala d'Eurovision en pantalla gran i votar les seves cançons preferides. Després, es va celebrar la primera edició de la Silent Party (Festa en Silenci), una de les propostes més votades als pressupostos Kosmos d’enguany. A l’entorn de 80 persones van participar en l'experiència, escoltant i ballant música amb auriculars sense fils. 

Arxivat a: Joventut
Desfilada de gossos en adopció amb la Protectora de Granollers. (imatge: Gemma Paradell)
Un moment de la JAMMon 2022. (imatge: Mafi Latorre)
Concert amb El Ventilador. (imatge: Mafi Latorre)
Taula rodona "La defensa del territori". (imatge: Juanjo Bermejo)
Tallers de reciclatge per a infants. (imatge: Montornès Animal)
Projecció de la gala d'Eurovision. (imatge: Joventut Montornès)
I Silent Party de Montornès. (imatge: Joventut Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona