CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més activitats educatives en la programació trimestral “Eduquem i gaudim en família”

Més activitats educatives en la programació trimestral “Eduquem i gaudim en família”

03/05/2022

La programació, que es perllongarà fins al juny, inclou propostes com la xerrada sobre la dislèxia que professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona oferiran divendres al Centre Infantil Pintor Mir. El document també recull espectacles que es desenvoluparan a la Biblioteca, a l’Espai Cultural Montbarri i al Teatre Margarida Xirgu.

Les famílies ja tenen disponible la programació d’activitats Eduquem i gaudim en família que recull una vintena de propostes amb contingut educatiu que es desenvoluparan a Montornès al llarg del segon trimestre de l’any.

Entre les activitats hi ha dues xerrades al Centre Infantil Pintor Mir. La primera d’elles tindrà lloc aquest divendres, 6 de maig, i comptarà amb la participació de professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que parlaran sobre la dislèxia i donaran consells a les famílies i als professionals per acompanyar els infants. L’altra conferència serà el 27 de maig i se centrarà en el canvi d’etapa educativa de primària a secundària, amb Joan Carles Folia, de FemOrganitza.

Les sessions de contes de la Biblioteca també tenen presència a la programació, amb relats com La vaca i la papallona (4 de maig, amb Mercè Rubí), Segueix-me el fil (14 de maig, amb Xesca Oller), i Pim Pam Pum Contes (25 de maig, amb Arpillera Teatre).

A més de la literatura, el teatre també hi té cabuda. L’Espai Cultural Montbarri acollirà dues mostres de teatre social: la del 13 de maig amb els grup del Centre Infantil La Peixera i el Centre Juvenil Satèl·lit, i la del 21 del mateix mes amb el grup de l’associació ASPAHID – Els Àngels. A més, la companyia Poca Cosa Teatre representarà l’obra Una dent sota el coixí el 14 de maig també a Montbarri, i el 4 de juny La Industrial Teatrera tancarà la programació amb l’obra Herència a la plaça de Joan Miró, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

Com és habitual, l’Eduquem i gaudim en família recull activitats periòdiques com els espais de joc als centres infantils Pintor Mir i La Peixera, així com les trobades mensuals de l’Espai de Debat Educatiu, aquest curs dedicat a les pantalles. Al final del document també es recorda el calendari de les diverses jornades de portes obertes organitzades als centres educatius.

En funció de cada activitat serà necessari inscriure’s a través del correu electrònic o el telèfon de cada equipament. Per a més informació podeu consultar la programació a l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Educació, Infància
Destacat Eduquem i gaudim en família - 2n trim 2022

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona