CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cap de setmana d’actuacions policials

Cap de setmana d’actuacions policials

03/05/2022

La Policia Local va detenir diumenge una persona com a presumpta autora dels delictes de robatori, estafa i furt, entre altres. També s’han fet dues detencions més: l’una per un presumpte delicte de trencament de condemna i l’altra en compliment d’una ordre de detenció emesa pels jutjats de Granollers.

La Policia Local ha reportat diverses actuacions realitzades durant els darrers dies. Diumenge agents de la Policia van detenir una persona resident a Montornès com a presumpta autora de diversos delictes contra el patrimoni (robatori, estafa, furt, etc) comesos al municipi durant les darreres setmanes. La investigació s’ha dut a terme en coordinació amb el Cos de Mossos d’Esquadra. La col·laboració ciutadana ha estat clau, amb l’aportació d’imatges i videos. La investigació continua oberta.

Així mateix,i també  gràcies a la col·laboració ciutadana, durant el cap de setmana es va aconseguir frustrar un robatori en un garatge privat i en una obra. En aquest darrer cas, els presumptes autors estaven a punt de sostraure material valorat en més de 3.000 €.

Durant el cap de setmana la Policia Local va dur a terme dues detencions més: una per la presumpta comissió d’un delicte de trencament de condemna i la segona en compliment d’una ordre de detenció emesa pels jutjats de Granollers.

Finalment, el passat divendres es van ultimar les gestions per poder desallotjar dos locals comercials que havien estat ocupats per persones que estaven generant problemes de convivència al veïnat. Els locals recuperats han estat assegurats i posats a disposició dels legítims propietaris. 

La col·laboració ciutadana, essencial 

Si teniu indicis, sospites o informació que pugui ser d’interès policial, contacteu amb la Policia Local:

- WhatsApp: 667 99 36 85 
-  a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Per a qualsevol emergència o servei policial urgent: 93 572 11 10

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Un dels vehicles de la Policia Local
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona