CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un cabàs de cultura per gaudir al poble amb la programació Montornès Aixeca el Teló

Un cabàs de cultura per gaudir al poble amb la programació Montornès Aixeca el Teló

25/03/2022

Entre els plats forts del proper trimestre hi ha “Señora de rojo sobre fondo gris” amb José Sacristán. La programació inclou vuit propostes més amb música, dansa, teatre i el cinema del Cicle Gaudí.

El Departament de Cultura ja té a punt la programació del Montornès Aixeca el Teló del segon trimestre de l’any. Inclou nou espectacles, entre els quals destaca el monòleg Señora de rojo sobre fondo gris amb José Sacristán que arribarà al Margarida Xirgu el 17 de juny i servirà de colofó a la temporada. 

La nova programació s’engegarà el 22 d’abril amb l’espectacle musical No sé com gloses! de la companyia Sotabosc Produccions. Una setmana després, el 29 d’abril, per commemorar el Dia Inernacional de la Dansa, es podrà veure la proposta familiar Terra amb Silver Drops.

Al maig, i també per a un públic familiar, visitarà l’Espai Cultural Montbarri la companyia Poca Cosa Teatre amb l’espectacle Una dent sota el coixí.

La proposta següent es podrà veure el 4 de juny, a la plaça de Joan Miró. Es tracta de l’espectacle Herència de La Industrial Teatrera, una reflexió sobre el món que ens envolta i que deixarem a les següents generacions. 

Cinema compromès i de qualitat amb el Cicle Gaudí

El programa Montornès Aixeca el Teló del proper trimestre es completa amb les propostes cinematogràfiques del Cicle Gaudí. Podrem veure pel·lícules reconegudes i premiades, com Mediterráneo, dirigida per Marcel Barrena i guanyadora de 3 premis Goya; Libertad, de Clara Roquet, guanyadora de 2 Goyas; i El ventre del mar, d’Agustí Villaronga.

Les entrades per als espectacles es poden adquirir al portal entrades.montornes.cat

Arxivat a: Cultura i festes
"Señora de rojo sobre fondo gris", amb José Sacrístán es podrà veure a Montornès el 17 de juny

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona