CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès recupera el Carnaval al carrer

Montornès recupera el Carnaval al carrer

11/02/2022

Les activitats es desenvoluparan entre el 24 de febrer i el 2 de març. El dissabte 26, hi haurà la rua i el concurs de disfresses. Les persones que hi vulguin participar poden realitzar les inscripcions fer fins al dia 24.

Enguany a Montornès el Carnaval recuperarà pràcticament totes les activitats que es duien a terme abans de la pandèmia.

La setmana començarà amb les consignes que ordena i mana el Rei Carnestoltes i que es faran públiques en els propers dies. Aquest any, totes les escoles d’infantil i primària del poble, coordinades des del Consell d’Infants, seguiran les mateixes consignes i també es convidarà a establiments comercials i a la resta del poble a seguir-les.

El seguici de Sa Majestat Carnestoltes amb l’entramaliat Esparriot, els 7 Pecats Capitals i l’emissari sobre el seu Bou de Montornès voltaran pel poble anunciant l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes, que a instàncies del Consell d’Infants, rebrà la vara de manar el Dijous Gras de mans de l’alcalde, després d’una petada popular de globus.

El divendres 25 a la tarda hi haurà dues rues infantils simultànies, una a Montornès Nord i l’altra a Montornès Centre; totes dues acabaran a la Carpa Polivalent El Sorralet amb l’espectacle d’animació de Pep Callau i els Pepsicolen. 

Rua i concurs de disfresses familiar, i festa a la nit 

El dissabte 26, Montornès recuperarà la tradicional rua de Carnaval i el concurs de disfresses amb premis de fins a 600 euros en funció de la categoria. Enguany s’hi podran presentar parelles, grups (d’entre 3 i 9 persones) i comparses (de 10 persones o més). Les persones interessades podran apuntar-s'hi en línia fins al 24 de febrer a les 19 h, a través d’aquest formulari.

La rua farà el recorregut habitual des de Montornès Nord, passarà pel centre de la vila i acabarà a El Sorralet, on es farà el lliurament de premis amb l’animació de Ho Peta Band.

A partir de la mitjanit, el pavelló del CEM Les Vernedes acollirà una festa (per a majors de 16 anys) amb DJ Alain i Rubén. Les entrades costaran 5 € amb consumició inclosa i estaran disponibles a partir del 17 de febrer a les botigues Frutos Secos IKE (c. Major, 16), Aire (av. de l’11 de setembre, 4) i a la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura de dilluns a divendres de 17 a 19 h.

Les activitats acabaran el 2 de març, Dimecres de Cendra, amb tallers organitzats per la Biblioteca a la plaça de Pau Picasso, la rua de dol i la cremada de Sa Majestat Carnestoltes.

 

Arxivat a: Cultura i festes
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona