CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament estrena nova imatge corporativa

L’Ajuntament estrena nova imatge corporativa

25/01/2022

El nou logotip manté els elements principals de l’escut heràldic, com la corona, el Castell de Sant Miquel, la muntanya, la Creu de Sant Jordi i els quatre pals reials, tot simplificat i actualitzat per facilitar-ne la reproducció en tots els mitjans.

Aquesta setmana el web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament han renovat la imatge per adaptar-la a la nova identitat corporativa aprovada pel ple municipal el mes d’octubre. La imatge incorpora un nou logotip que continua basat en l’escut heràldic original de 1992. La marca manté els elements bàsics d’identificació: la corona, el Castell de Sant Miquel, la Creu de Sant Jordi i les quatre barres. També incorpora la llegenda “MONTORNÈS DEL VALLÈS AJUNTAMENT” en què el nom del municipi preval sobre la institució.

El conjunt s’ha simplificat a una sola tinta, mantenint el granat corporatiu, i s’ha dotat d’una pastilla o espai de protecció que forma part de la marca. L’actualització del logotip ha anat acompanyada per l’elaboració d’un manual de les aplicacions per cobrir al màxim les necessitats comunicatives de l’Ajuntament (aplicacions digitals, espai públic, actes institucionals, etc.).

La nova identitat ja s’ha començat a utilitzar en la difusió d’esdeveniments i en aplicacions digitals i s’anirà implementant de forma sostenible a mesura que s’hagin de renovar els elements identificatius de l’Ajuntament en els diversos àmbits.  

Arxivat a: Ajuntament
El nou logotip de l'Ajuntament, amb i sense llegenda
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona