CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els pressupostos Kosmos 2022 s’enlairen amb l’Esquiada Jove

Els pressupostos Kosmos 2022 s’enlairen amb l’Esquiada Jove

24/01/2022

El departament municipal de Joventut ha obert les inscripcions per assistir a l’Esquiada Jove del 28 de febrer, inclosa en els pressupostos participatius Kosmos. Caldrà dur la documentació als centres juvenils Satèl·lit o Sputnik abans del 14 de febrer o fins que s’esgotin les places.

La neu serà la protagonista de la primera activitat dels pressupostos participatius Kosmos 2022 del departament municipal de Joventut.

El 28 de febrer (festa de lliure disposició als instituts), els i les joves que vulguin podran assistir a l’Esquiada Jove que tindrà lloc a La Molina. Les persones interessades podran triar entre fer esquí, snow o tubbing, i també tindran l’opció de llogar el material.

Per anar-hi caldrà emplenar el formulari de preinscripció disponible a l’enllaç adjunt i portar-lo al Centre Juvenil Sputnik (a partir del 21 de gener) o al Satèl·lit (a partir de l’1 de febrer) per formalitzar la reserva de la plaça abans del 14 de febrer o fins que quedin exhaurides.

Un 2022 ple de propostes joves

L’equip del departament municipal de Joventut, amb el jovent que va presentar les propostes que van sortir votades a l’Assemblea Jove del novembre, ja ha començat a planificar les activitats d’aquest any, valorades en 45.000 euros. Un total de 197 joves d’entre 12 i 30 anys van triar 18 de les 23 accions que van arribar a votació.

A banda de l’Esquiada Jove, es realitzaran sortides a altres llocs com Port Aventura, parcs aquàtics i partits de futbol. Es recuperaran esdeveniments celebrats en els darrers anys, com el Festival d’Oci Alternatiu de Montornès (FOAM), el Túnel del Terror, el Show Stars i la Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès (JAMMon).

Enguany hi haurà propostes noves com un espai feminista, un taller de robòtica, una silent party (festa en silenci), una Survival Zombie, un espai teatral i una festa que combinarà skate, dansa i batalla de galls. Les activitats solidàries seran una water party i la segona edició del projecte Mentoria Jove. Com a novetat, els pressupostos inclouen una inversió a l’espai públic, que serà una zona de calistènia.

Per a més informació i per consultar el preu de l’Esquiada Jove podeu adreçar-vos al web del departament municipal de Joventut, al WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic esmentat abans. També podeu seguir el departament als seus perfils d’Instagram, Twitter i Facebook.

Arxivat a: Joventut
imatge: pressphoto
Cartell de l'activitat
Activitats escollides a l'Assemblea Jove dels pressupostos Kosmos 2022.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona