CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Retrobem-nos”: Assemblea Jove 2021

“Retrobem-nos”: Assemblea Jove 2021

18/11/2021

El jovent montornesenc es reunirà diumenge a la Carpa Polivalent El Sorralet per triar les activitats que formaran part dels pressupostos del departament municipal de Joventut per a l’any vinent. Enguany, s'han rebut un centenar de butlletes amb propostes que s'han concretat en 32. Els i les joves les defensaran i escolliran a la trobada.

Els pressupostos participatius KOSMOS del departament municipal de Joventut arriben a la 4a edició. Enguany es recupera l’acte de votació de les activitats de manera presencial, que l’any passat va tenir lloc al Centre Juvenil Sputnik en grups reduïts i també de manera telemàtica.

Diumenge, a les 18 h, els i les joves de 12 a 30 anys tornaran a aplegar-se a la Carpa Polivalent, escenari de l’Assemblea Jove en els dos primers anys. Enguany l’organització ha rebut un centenar de butlletes que es transformaran en 32 propostes concretes que passaran a votació.

El jovent haurà de defensar i triar les seves iniciatives preferides ajustant-se al pressupost, xifrat en 45.000 euros, el doble que l'any passat.

En aquesta ocasió també es recupera el sistema de votació per blocs d’edat (de 12 a 16 anys, i de 17 a 30). També hi haurà altres dues categories: un bloc de propostes solidàries (fins a 5.000 euros) i un altre d’inversions a l’espai públic (fins a 15.000 euros). La resta d’activitats comptaran amb un pressupost de 25.000 euros.

Repte fotogràfic a l’Assemblea Jove

Per complementar l’acte de diumenge, dins del projecte Actu@litat Jove dels pressupostos KOSMOS 2021, el jovent i l’equip del departament han organitzat un repte fotogràfic. L’objectiu és fer fotografies de la jornada amb càmeres analògiques, per posteriorment organitzar una exposició amb les imatges. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament al web del departament de Joventut.

Tot el jovent està convocat a la votació

En les darreres setmanes, l’equip de Joventut Montornès ha visitat els instituts Vinyes Velles i Marta Mata per difondre la campanya dels pressupostos participatius KOSMOS 2022 i convidar-los a l’Assemblea Jove de diumenge. També s’ha convocat per correu postal tot el veïnat d’entre 16 i 30 anys.

Per assistir a l’Assemblea Jove no cal inscripció prèvia. Per a més informació podeu adreçar-vos al WhatsApp 673 532 609 o a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També podeu seguir Joventut Montornès a Instagram, Twitter i Facebook.

Arxivat a: Joventut
La 3a Assemblea Jove, al Centre Juvenil Sputnik.
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona