CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament substitueix 102 lluminàries al barri Ametller i al carrer de Vallromanes

L’Ajuntament substitueix 102 lluminàries al barri Ametller i al carrer de Vallromanes

09/11/2021

Seguint el Pla director de la millora de les instal·lacions d’enllumenat públic de Montornès, l’Ajuntament ha canviat les lluminàries de vapor de mercuri que hi havia al barri Ametller, al carrer de Vallromanes i a part de l’avinguda de l’Onze de Setembre per d’altres amb tecnologia LED. El nou sistema suposarà una reducció del consum elèctric del 70%.

En els darrers dies han finalitzat diversos treballs inclosos en el Pla director de la millora de les instal·lacions d’enllumenat públic de Montornès.

En tots els casos s’ha procedit a substituir punts de llum de vapor de mercuri per d’altres de tecnologia LED. Així, el consum elèctric es veurà reduït en un 70%.

Al barri Ametller, s’han substituït 51 lluminàries repartides entre els carrers dels Cirerers, dels Til·lers i de les Mimoses i el passatge de l’Arboç. L’empresa VIPRA Vallès ha realitzat els treballs per un import de 38.872,02 €.

També s’han renovat les que hi ha al carrer de Vallromanes i a part de l’avinguda de l’Onze de Setembre. En aquest cas també són 51 els punts actualitzats. Les obres han anat a càrrec de l’empresa IBBE Electricidad i han costat 25.763,60 €.

Arxivat a: Via pública
Lluminàries renovades al barri de Ca l'Ametller.
Lluminàries renovades al barri de Ca l'Ametller.
Lluminàries renovades al carrer de Vallromanes.
Detall d'una de les noves lluminàries LED.
Lluminàries renovades a l'avinguda de l'Onze de Setembre.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona