CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès s’adhereix a la Declaració de Sabadell per la millora de la qualitat de l’aire

Montornès s’adhereix a la Declaració de Sabadell per la millora de la qualitat de l’aire

18/10/2021

L’Ajuntament de Montornès és un dels 63 ens locals que han pactat una transformació i revolució verda per a la millora de la qualitat de l’aire. La declaració aboga per un gran acord polític i social a Catalunya per treballar a favor de la qualitat de l’aire, amb mesures urgents i eficients.

En els darrers dies s’ha formalitzat la Declaració per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l’aire, en el marc del 2n Congrés de Qualitat de l’Aire celebrat a Sabadell.

L’alcalde, José A. Montero, hi ha participat en nom de Montornès i ha subscrit l’acord que ha de permetre accions i estratègies conjuntes des de l’àmbit local per millorar la qualitat de l’aire. La declaració està subscrita per 63 ens locals, entre els quals hi ha ajuntaments, consells comarcals i la Diputació de Barcelona.

La declaració es va fer pública divendres durant un acte celebrat a Sabadell que va comptar amb la participació de més de 45 alcaldies adherides.

El pacte inclou accions i compromisos per impulsar la revolució verda als municipis de Catalunya sota el lema del Congrés “l’aire no té fronteres”. Els principals objectius de la declaració són potenciar models de transport més sostenibles i crear zones de baixes emissions. La seva aplicació implica la creació de zones verdes, la plantació d’arbres i la pacificació dels carrers, en la línea de les actuacions que ja està duent a terme Montornès al centre del poble.

Arxivat a: Medi Ambient
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona