CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tret de sortida als tallers del Casal de Cultura amb èxit de participació

Tret de sortida als tallers del Casal de Cultura amb èxit de participació

06/10/2021

El Casal de Cultura ha recuperat l'activitat aquesta setmana amb l'inici de 16 tallers per a adults. De les 150 places que es van oferir, se n'han omplert 140 i s'han habilitat llistes d'espera per a alguns tallers.

Aquesta setmana el veïnat ha tornat al Casal de Cultura per començar un nou curs de tallers. L'oferta d'aquest últim trimestre de l'any inclou 16 propostes estructurades en les disciplines d'arts i manualitats (restauració, ceràmica, i pintura i dibuix), tecnologies (fotografia digital), danses (dansa en línia i dansa del ventre) i salut (ioga, meditació i cosmètica natural).

S'han pogut tirar endavant tots els tallers i, fins i tot, s'ha creat una llista d'espera per a alguns d'ells. De les 150 places que es van oferir a principis de setembre, se n'han omplert 140. Els tallers més demandats han estat els de salut, especialment el de ioga.

El gener de 2022, si les mesures sanitàries ho permeten, es preveu ampliar l'oferta de tallers amb la incorporació d'altres disciplines com ara pilates i hipopressius. Les persones que ja han confirmat la plaça aquest trimestre no caldrà que tornin a fer la inscripció. En cas de no voler continuar, podran sol·licitar la baixa.

Per evitar aglomeracions en els moments d’accedir o sortir de l’equipament, s’estan realitzant obres d’adaptació al pati del Casal de Cultura. S'estan construint passeres pavimentades per accedir directament a les aules de pintura, de manualitats i a la sala formativa. D'aquesta manera, es descongestionarà el flux de públic a l’equipament.

Arxivat a: Cultura i festes
Taller de dibuix i pintura al Casal de Cultura
Taller de restauració de mobles al Casal de Cultura.
Taller de cosmètica natural al Casal de Cultura.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona