CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Escola Palau d'Ametlla, reconeguda a nivell europeu per la plataforma eTwinning

L'Escola Palau d'Ametlla, reconeguda a nivell europeu per la plataforma eTwinning

29/09/2021

La plataforma eTwinning ha atorgat al centre un reconeixement de qualitat pel projecte realitzat amb l'alumnat de 5è durant el curs 2020-21. Els nens i nenes han treballat amb altres infants de Turquia i Albània fent ús de les TIC.

El projecte eTwinning que ha dut a terme l'Escola Palau d'Ametlla amb l'alumnat de 5è el curs 2021-21 ha obtingut un reconeixement de qualitat a nivell europeu. Durant tot l'any escolar, els nens i nenes han compartit coneixements i experiències amb altres infants de Turquia i Albània.

Mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) l'alumnat s'ha trobat de forma telemàtica per elaborar vídeos i intercanviar històries i elements culturals, tot en llengua anglesa.

Durant el curs, professorat i estudiants s'ha reunit de forma periòdica, fins i tot fora de l'horari escolar, per preparar les activitats i fer seguiment.

Tot i que aquest ha estat el primer cop que l'Escola Palau d'Ametlla ha dedicat tants recursos al projecte eTwinning, no és el primer curs que l'han realitzat. En anys anteriors, els nens i nenes han intercanviat postals amb altres països d'Europa; una acció que continuaran fent.

Plataforma eTwinning

La plataforma eTwinning va néixer el 2005 dins el programa d'aprenentatge eLearning de la Comissió Europea i des del 2014 forma part de l'Erasmus+ de la Unió Europea. El seu servei central està dirigit per l'European Schoolnet, una associació internacional de 34 ministeris d'educació europeus que promouen l'educació en els centres escolars de tot Europa.

Arxivat a: Educació
Alumnat de 5è de primària de l'escola Palau d'Ametlla jugant al Kahoot (Font: escola Palau d'Ametlla)
Alumnat de 5è de primària de l'escola Palau d'Ametlla fent una elaborant una recepta turca (Font: escola Palau d'Ametlla)
Alumnat de 5è de primària de l'escola Palau d'Ametlla realitzant activitats online (Font: escola Palau d'Ametlla)
Certificat eTwinning atorgat a l'escola Palau d'Ametlla (Font: escola Palau d'Ametlla)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona