CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès reclama a la Generalitat més atenció a les necessitats dels municipis

Montornès reclama a la Generalitat més atenció a les necessitats dels municipis

28/09/2021

L'alcalde, José A. Montero, i altres membres del consistori s'han entrevistat aquest dimarts amb el delegat del Govern, Antoni Morral. Montornès ha posat sobre la taula novament la demanda llargament reivindicada de suport de la Generalitat al projecte de Residència Centre de dia, i ha insistit en compartir amb el govern una única estratègia en l'àmbit de la seguretat ciutadana.

Aquest dimarts Montornès ha rebut la visita del delegat territorial del Govern a Barcelona, Antoni Morral. El delegat, acompanyat per l'adjunta a la cap d’oficina de la Delegació, Núria Castells, ha estat rebut a Can Saurina per l'alcalde, José A. Montero, i altres membres del consistori.

Durant la trobada de treball s'ha presentat al delegat la nova Àrea de Seguretat i Convivència creada a l'Ajuntament, alhora que s'ha sol·licitat més suport del Cos de Mossos d'Esquadra per incrementar les accions conjuntes en un marc de treball compartit.

Novament s'han abordat projectes com la Residència Centre de Dia, impossible de culminar sense la implicació de la Generalitat. Altres projectes posats sobre la taula han estat la nova deixalleria de Montornès, supeditada a la convocatòria de subvencions de l'Agència de Residus, i la nova illa d'equipaments socials i culturals que l'Ajuntament preveu habilitar al centre del poble. 

La reunió també ha servit per parlar dels fons de recuperació Next Generation de la Unió Europea que han d'ajudar a pal·liar els danys socials i econòmics causats per la pandèmia a través de projectes innovadors i sostenibles. La representació municipal ha subratllat la necessitat de donar continuïtat a les accions de recuperació de Montornès Nord que el Consistori tira endavant en solitari des que la Generalitat va donar per finalitzats els ajuts del Pla de barris fa uns anys.

Finalment, en l'àmbit cultural i patrimonial, s'ha destacat la posada en valor de monuments de la rellevància del castell de Sant Miquel, que s'està tirant endavant, bàsicament, amb recursos locals.

El delegat del Govern, Antoni Morral, ha estat receptiu a les peticions del municipi i s'ha compromès a fer-les arribar als departaments de la Generalitat corresponents.

Arxivat a: Ajuntament
L'alcalde, José A. Montero, amb el delegat del Govern, Antoni Morral.
Un moment de la reunió.
Recepció institucional amb els grups municipals amb representació a l'Ajuntament
Signatura del llibre d'honor de l'Ajuntament de Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona