CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Festa Major: recuperant foc, emoció i tradició

Festa Major: recuperant foc, emoció i tradició

21/09/2021

Tot i el mal temps, s'han pogut desenvolupar gairebé tots els actes previstos al programa per al cap de setmana de Festa Major. El foc dels diables ha tornat al carrer, i la Dansa de la Batalla protagonitzada pels gegants s'ha pogut viure de nou amb intensitat, aquesta vegada a cobert, amb aforament limitat i retransmesa per televisió a través de Vallès Visió.

La Festa Major de Montornès, gràcies a l'esforç de les entitats i de l'organització ha tornat a tirar endavant amb emoció i de forma participativa. Només algunes activitats previstes a l'aire lliure van haver de canviar d'ubicació per culpa de la pluja, com les darreres proves de la batalla de penyes que, durant aquests dies, ha enfrontat Pere Antons i Bartomeus i que ha finalitzat amb un empat tècnic. L'única activitat anul·lada va ser l'espectacle «Possê»  de Sound de Secà previst per ahir al vespre.

Els esdeveniments més emblemàtics de la festa han tornat a fer acte de presència, amb aforaments limitats i totes les mesures de seguretat contra la Covid-19. Malgrat els xàfecs de dissabte a la nit, la tenacitat i experiència del Ball de Diables i Drac de Montornès  va fer tornar al carrer la força del foc amb un espectacle a la plaça de Pau Picasso. Diumenge al matí, els gegants de Montornès van tornar a escenificar la Dansa de la Batalla amb tota la seva emoció, des de El Sorralet i en el marc d'un programa especial retransmès per Vallès Visió.

També s'han pogut desenvolupar les activitats infantils de la Moguda Panda, l'Animalada, els concerts i els espectacles, inclòs el castell de focs de final de festa d'ahir a la nit.

El programa encara es perllongarà fins al proper cap de setmana amb activitats esportives i solidàries.

FM21 i PURA VIDA a tot arreu 

Els missatges de la Campanya PURA VIDA han estat presents a la major part dels actes de Festa Major, als carrers i a les xarxes. La campanya, protagonitzada per quatre veïns i veïnes del poble fa al·lusió al jovent, la convivència, la salut i el feminisme. Uns valors, que han presidit la celebració. 

Com cada any, la Festa Major també ha estat present a les xarxes socials amb publicacions, piulades i stories als perfils de Facebook, Twitter i Instagram de les entitats, l’Ajuntament i mitjans com Ràdio Montornès i Vallès Visió.

Arxivat a: Cultura i festes
19/09/2021 - Dansa de la Batalla (autor: dpt. de Mitjans de Comunicació)
18/09/2021 - Foc a plaça
17/09/2021 -  Pregó de Festa Major
18/09/2021 - Moguda Panda
18/09/2021 - Tortillantón
19/09/2021 - Concert amb l'Orquestra Maravella
18/09/2021 - Concert amb Ebri Knight
20/09/2021 - Veredicte de la II Batalla de Penyes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona