CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Punt Lila: Feminisme és Sí o Sí

Punt Lila: Feminisme és Sí o Sí

16/09/2021

El Punt Lila informatiu i de prevenció de violències masclistes tornarà a estar present durant la Festa Major vinculat, enguany, a la campanya "Pura Vida". L'estand estarà obert els dies 17, 18 i 19, d'11 de la nit a 1 de la matinada a l'entrada del recinte firal. Les persones que se n'ocupen faran prospecció a la via pública fins a les 3 de la matinada.

Un any més, en el marc de la Festa Major hi haurà Punt Lila a Montornès per facilitar informació i prevenir situacions de violència masclista. Enguany el punt vincula els seus missatges a la campanya "Pura Vida" que s'ha posat en marxa a Montornès i que dedica una de les vessants comunicatives de forma específica al feminisme. Una concepció de les relacions en positiu i basada en l'acord mutu.

Enguany, el Punt Lila s'ubicarà tres dies (divendres, dissabte i diumenge de Festa Major) a l'entrada del recinte firal. L'estand estarà obert d'11 de la nit a 1 de la matinada. Després, les persones que se n'ocuparan faran prospecció a la via pública fins a les 3 de la matinada. 

Informació i prevenció amb les Agents Liles

Com a part de l'actuació del Punt Lila. el passat dia 9 de setembre es va dur a terme una acció formativa amb participació de noies del poble que s'han convertit en "Agents liles" amb coneixements per detectar i sensibilitzar el seu entorn sobre les situacions de violències sexistes.

Al Punt Lila hi haurà un equip de persones formades per poder dur a terme tasques informatives i d'orientació, i poder donar resposta davant d'una situació de violència masclista. A l'estand també es podrà trobar informació sobre els recursos que hi ha al municipi per prevenir les agressions sexistes. L'Ajuntament ha editat material de sensibilització, com ara adhesius, polseres o cartells, que durant la celebració es distribuiran als diferents espais, principalment als destinats al públic jove.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Infància
Una de les imatges de la campanya Pura Vida Montornès
Informació sobre recursos a Montornès contra les violències masclistes
Punt Lila - Festa Major 2021
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona