CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les parelles del Voluntariat per la llengua fan màgia

Les parelles del Voluntariat per la llengua fan màgia

15/09/2021

Dins la campanya "Quan parles, fas màgia", la Secretaria de Política Lingüística ha publicat nous vídeos amb objectiu d'estimular la conversa en llengua catalana. Tots els films estan protagonitzats pel mag Eduard Juanola que, a través de la màgia, proposa temes d’interès per encetar una conversa.

Les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua, l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística i totes les persones que ho vulguin tenen a la seva disposició nous vídeos per practicar la conversa en català.

Els films s'inclouen dins la sèrie "Màgia per conversar" de la campanya "Quan parles, fas màgia" i tenen l'objectiu estimular la conversa en llengua catalana. Actualment la sèrie ja té 10 vídeos disponibles i està previst que en total en tingui 25.

Tots els curtmetratges estan protagonitzats pel mag Eduard Juanola que, a partir d’uns jocs de màgia, proposa temes d’interès com ara l'amor o els esports per encetar una conversa.

La col·lecció de vídeos “Màgia per conversar” és una de les accions dutes a terme arran de les propostes sorgides del projecte Èlia (Estratègies de Llengua i Aprenentatge), que va posar de manifest la necessitat de disposar de materials didàctics breus i autònoms, en format audiovisual i d’accés digital, per facilitar l’aprenentatge en general, i especialment per incentivar-ne la pràctica de la llengua oral.

El Voluntariat per la Llengua continua en format virtualCom en la modalitat presencial, el Voluntariat per la Llengua virtual consisteix a formar parelles lingüístiques compostes per una persona voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. La diferència, però, és que les trobades es fan a través de plataformes de videoconferència, com ara Skype, Hangouts, Whatsapp... D'aquesta manera, i no limitats per la dinàmica presencial, es pot conversar amb persones sigui quina sigui la seva ubicació. Si des de Montornès voleu participar en el voluntariat per la llengua, podeu contactar amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Adaptació de les informacions facilitades per l'Oficina de Català de Montornès)

Arxivat a: Cultura i festes
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona