CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tornen els tallers al Casal de Cultura a partir d'aquest octubre

Tornen els tallers al Casal de Cultura a partir d'aquest octubre

02/09/2021

En total, s'oferiran 16 tallers trimestrals de diferents disciplines. Per apuntar-se, caldrà trucar al Casal de Cultura entre els dies 21 i 23 de setembre, de 16 a 20 h, per demanar cita prèvia i poder formalitzar la inscripció presencialment al mateix equipament.

Després de més d'un any, el Casal de Cultura tornarà a oferir tallers a partir d'aquest octubre ara que la normativa ja preveu l’activitat presencial per a tots els públics en equipaments cívics.

Per adaptar-se a les mesures sanitàries i de prevenció davant la Covid-19, l'oferta i l'aforament de les formacions ha disminuït. Durant aquest últim trimestre de l'any, s'impartiran 16 tallers per a públic adult amb un total de 163 places.

L'oferta de tallers es divideix en les disciplines d’arts i manualitats (restauració, ceràmica i pintura i dibuix), tecnologies (fotografia digital), danses (dansa en línia i dansa del ventre) i salut (ioga, meditació i cosmètica natural).

Per inscriure's cal trucar al Casal de Cultura, al 93 572 17 19, entre els dies 21 i 23 de setembre, en horari de 16 a 20 h, per demanar cita prèvia per anar a fer la inscripció al mateix equipament de forma presencial. Aquest serà l'únic procediment vàlid per apuntar-se, no s'ha habilitat cap formulari en línia tal com s'indica al díptic informatiu. En el moment de fer la inscripció es farà el pagament del primer mes del taller escollit amb targeta, no s’acceptarà efectiu. Els mesos de novembre i desembre el pagament es farà per domiciliació bancària.

Els preus dels tallers s'han actualitzat amb la modificació de l'ordenança fiscal número 41 tenint en compte el moment actual i els costos reals del servei. La darrera actualització era de l'any 2000.

El gener de 2022, si les mesures sanitàries ho permeten, es preveu ampliar l'oferta de tallers.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona