CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: Tall de la circulació de vehicles a la rambla de Sant Sadurní

AVÍS: Tall de la circulació de vehicles a la rambla de Sant Sadurní

10/08/2021

Amb motiu del projecte de millora de la mobilitat al centre del poble, els dies 11 i 12 d’agost es tallarà la circulació de vehicles al tram de la rambla de Sant Sadurní que va de l’avinguda de l’Onze de Setembre al carrer de Sant Isidre.

El dimecres 11 d’agost i el dijous 12, l’Ajuntament tallarà la circulació de vehicles a la rambla de Sant Sadurní, entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer de Sant Isidre, a causa dels treballs de millora de la mobilitat al centre del poble.

Entre el Teatre Margarida Xirgu i el número 3 de la rambla es construirà un pas elevat per reduir la velocitat dels vehicles.

Els accessos als aparcaments amb gual d’entrada i sortida de vehicles de qualsevol de les finques afectades tindran garantit l’accés i/o sortida per la rambla de Sant Sadurní en sentit descendent des del carrer de Sant Isidre.

Per accedir al centre del municipi, es recomana fer-ho pels carrers de Vallromanes (si veniu des de Vilanova del Vallès) o pel carrer de l’Estrella (si veniu des del carrer de Jaume Balmes o des de les avingudes de la Mare de Déu de Montserrat o de Barcelona).

El veïnat de la zona afectada ja ha rebut la notificació corresponent.

Arxivat a: Via pública
Tram de la rambla de Sant Sadurní afectat per la construcció d'un pas elevat
Tram de la rambla de Sant Sadurní afectat per la construcció d'un pas elevat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona