CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Subvencions per al lloguer d’habitatges buits

Subvencions per al lloguer d’habitatges buits

05/08/2021

Fins al 16 de setembre, les persones que disposin d’habitatges desocupats i que els vulguin llogar poden optar als ajuts comarcals per adequar els immobles. Per presentar les sol·licituds cal adreçar-se presencialment a la seu del Consell Comarcal o al web vallesoriental.cat

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat una convocatòria de subvencions adreçades al foment del lloguer i l’habitatge assequible.

Les bases regulen la concessió d’ajuts per a persones físiques o jurídiques privades que siguin propietàries d’habitatges desocupats ubicats a la comarca i que els vulguin destinar al lloguer a través del programa de la borsa de lloguer social de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental.

Entre altres requisits, els immobles han de provenir del mercat lliure o de protecció oficial amb la preceptiva autorització per arrendar, així com disposar de la cèdula d’habitabilitat i del certificat d’eficiència energètica (o reunir les condicions necessàries per a la seva obtenció).

La convocatòria inclou actuacions subvencionables com la millora de l’accessibilitat interior de l’habitatge, l’arranjament de banys i cuines adaptant-los als mínims d’habitabilitat, l’adequació de l’aïllament tèrmic o acústic, o la posada a punt de les instal·lacions d’aigua, gas, inclosa la calefacció, electricitat i sanejament.

L’import màxim de la subvenció per persona i habitatge és del 75% de les despeses subvencionables acceptades, amb un màxim de 1.500 euros per immoble, IVA exclòs.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 16 de setembre. La ciutadania les pot presentar de manera presencial, amb cita prèvia, a la seu del Consell Comarcal (c. de Miquel Ricomà, 46, Granollers) o telemàticament adjuntant la documentació corresponent al web vallesoriental.cat Podeu consultar les bases de la convocatòria al document adjunt.

Arxivat a: Habitatge - Covid-19
(imatge: kjpargeter)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona