CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 13è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

13è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

04/08/2021

Un any més, el certamen contempla dues categories: una per a infants de fins a 14 anys i una altra per a majors d’aquesta edat. El termini de presentació d’imatges romandrà obert fins al 15 d’octubre.

La pandèmia ha fet que moltes persones valorin més els espais naturals que tenen a tocar de casa. En el cas de Montornès, la ciutadania ha redescobert el Parc de la Serralada Litoral i les seves muntanyes, entre altres indrets.

Ara, totes aquelles persones que hagin passejat pels boscos i hagin captat alguna imatge (o que tinguin previst fer-ho) poden presentar-les al concurs de fotografia que el consorci del Parc convoca cada any amb l’objectiu de promoure els valors naturals, culturals i històrics del territori.

Enguany la temàtica escollida és “El Parc i les emocions”, així que el jurat seleccionarà les tres imatges que millor transmetin el missatge. El primer premi està dotat amb un cap de setmana per a dues persones en una casa rural, mentre que el segon i el tercer consisteixen en un àpat per a dues persones en un restaurant de l’àmbit del Parc i una cistella de productes agroalimentaris, respectivament.

Els infants de fins a 14 anys optaran a un premi únic: un xec regal de la botiga Abacus per valor de 50 euros.

El premi del públic, de nou a les xarxes socials

El consorci del Parc de la Serralada Litoral ja ha començat a publicar algunes de les imatges participants a la seva pàgina de Facebook. La instantània que rebi més “M’agrada” determinarà el Premi del públic, que consistirà en una cistella de productes agroalimentaris.

Del Parc a les parets

A banda dels cinc premis esmentats, el jurat escollirà deu obres més que, amb les guanyadores, formaran part del calendari del Parc 2022 i d’una mostra fotogràfica itinerant que passarà per les biblioteques del territori.

Les persones interessades a participar en el concurs poden presentar un màxim de quatre imatges inèdites fins al 15 d’octubre a les 14 h al formulari habilitat al web del Parc.

Arxivat a: Cultura i festes, Medi Ambient
Garrulus Glandarius, de Jose Antonio Rios Robles. 1r premi a l'edició 2020 del concurs.
Mirada, de Xavier Rafanell i Jacas. 2n premi a l'edició 2020 del concurs.
Polilla, de Tony Barbany Bosch. 3r premi a l'edició 2020 del concurs.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona