CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El parc d'habitatge públic de Montornès s'amplia amb 5 pisos més

El parc d'habitatge públic de Montornès s'amplia amb 5 pisos més

14/07/2021

En els darrers dies, l'Ajuntament ha formalitzat la compra de 5 pisos que s'incorporaran al parc d'habitatge públic de Montornès. Estan ubicats en una finca al centre del poble i han representat una inversió propera als 138.000 euros.

El Parc d'habitatge públic de Montornès es continua ampliant. L'Ajuntament ha formalitzat l'adquisició de cinc habitatges en un immoble ubicat al centre del poble. Els nous habitatges, una planta baixa i quatre pisos més de la mateixa finca, han estat adquirits a una entitat bancària. L'Ajuntament ha exercit el dret de tanteig amb la mediació de l'Agència Catalana de l'Habitatge. A la inversió de l'adquisició, que se situa sobre els 138.000 euros, s'afegiran algunes despeses de reforma i manteniment, que, donat el bon estat de conservació de la finca, s'estimen en uns 23.000 euros. 

Habitatge social, públic i de qualitat

Amb la compra de les vivendes, el parc d'habitatge públic de Montornès passa a estar format per 17 pisos, dels quals n'hi ha 11 a Montornès Nord i 6 al centre del poble. La creació del parc d'habitatge públic, iniciada el 2015, pretén donar resposta des de l'acció social a la problemàtica d'aquelles persones i famílies que no poden accedir al lloguer d'habitatges de mercat lliure. En tots els casos, els pisos són revisats i reformats per l'Ajuntament que s'ocupa de dotar-los dels serveis i acabats necessaris. Actualment hi ha 5 pisos cedits en règim de lloguer social a persones menors 35 anys. La resta estan en fase de reforma i es destinaran a gent gran, persones amb mobilitat reduïda, així com a famílies i persones en situació d'exclusió residencial o amb rendes insuficients.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Joventut, Serveis Socials, Habitatge - Covid-19
Signatura de la compra de cinc pisos més per al parc d'habitatge públic de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona