CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Rap, grafits i bàsquet a favor de la investigació del càncer infantil - ACTIVITAT POSPOSADA

Rap, grafits i bàsquet a favor de la investigació del càncer infantil - ACTIVITAT POSPOSADA

13/07/2021

El pati de l’Escola Marinada acollirà la 3a edició de l’Urban Art Festival dissabte a la tarda, amb un torneig de bàsquet, rap en directe i pintades de grafits. L’associació local Globus pels Valents rebrà la recaptació aconseguida amb les inscripcions a la competició esportiva.

L’Urban Art Festival de Montornès es prepara per celebrar la seva versió més solidària. Després d'un any en blanc, a causa de la pandèmia, la cultura urbana tornarà a ser protagonista al poble amb rap, grafits i bàsquet.

La tercera edició de l’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte, 17 de juliol, al pati de l’Escola Marinada. De nou l’activitat està emmarcada en els pressupostos participatius del departament municipal de Joventut, Kosmos 2021.

A partir de les 18 h, les persones que s'hi acostin podran participar en un torneig de bàsquet 3x3. Els equips hauran d'arribar a les 17.30 h per confirmar les inscripcions i pagar els 8 euros per prendre-hi part. La recaptació íntegra anirà a l'entitat Globus pels Valents. Hi haurà cinc categories: adolescent (de 12 a 15 anys) i juvenil, tant masculins com femenins, així com una categoria Specials per a joves amb diversitat funcional (novetat d'enguany). Qui hi vulgui jugar s’ha d’adreçar al web del departament municipal de Joventut.

De manera simultània, els grafiters faran diverses pintades a punts habilitats al pati de l’Escola Marinada.

Un espai de referència per als seguidors del rap

Com no podia ser d’una altra manera, la música no podia faltar al III Urban Art Festival. A les 19 h, els joves freestylers de la lliga Vallrap Battle disputaran la darrera jornada de l'esdeveniment de batalles de galls que ha tingut lloc des de l'abril a Montornès, Montmeló, Vilanova i Vallromanes.

Ja a partir de les 21.30 h, el raper Levico i el montornesenc Dryan oferiran una breu actuació per donar pas al grup vallesà Pinan 450f.

Per assistir al concert cal reservar plaça de manera gratuïta al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Joventut
Pintada de grafits a la primera edició de l'Urban Art Festival (2018)
Torneig de bàsquet a la primera edició de l'Urban Art Festival (2018)
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona