CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou reconeixement a la xarxa de voluntariat #CuidemnosMontornès

Nou reconeixement a la xarxa de voluntariat #CuidemnosMontornès

13/07/2021

Montornès ha reconegut la tasca de la xarxa de voluntariat #CuidemnosMontornès als XI Premis Vallès Visió. La gala es va celebrar divendres a la Sala Polivalent de Montmeló.

El Premi Vallès Visió de Montornès 2021 ha estat per a la xarxa de voluntariat #CuidemnosMontornès. Des de l'inici de la pandèmia, la xarxa ha donat suport a les persones del poble en situació de vulnerabilitat en tasques com anar a comprar, a la farmàcia, passejar les mascotes, donar suport emocional, etc.

Les persones voluntàries també han confeccionat mascaretes per a tot el veïnat, bates per al personal hospitalari i 2.500 pantalles que s'han distribuït pel Vallès Oriental i el Barcelonès. Amb el suport de l'Ajuntament, en total s'han coordinat gairebé 200 persones. 

La gala dels Premis Vallès Visió reconeix anualment la tasca de persones o entitats dels quatre municipis que conformen el Consorci Teledigital Mollet. Enguany s'ha celebrat a Sala Polivalent de Montmeló.

Durant l'esdeveniment també es va premiar l'Hospital de Mollet, la colla de Gegants de Montmeló i el CAP de Martorelles - Sant Fost.

Arxivat a: CuidemnosMontornès
Persones voluntàries de la xarxa #CuidemnosMontornès amb l'alcalde, José A. Montero, i la tècnica de Participació Ciutadana, Bea Quintana
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona