CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot a punt per al primer Casal de Vacances

Tot a punt per al primer Casal de Vacances

25/06/2021

L'equip educatiu del Casal de Vacances, format per més d'un centenar de professionals, ha treballat conjuntament en els darrers dies per preparar la programació que s'iniciarà dilluns amb 628 infants, d'entre 3 i 12 anys.

Un total de 70 monitors i monitores i 27 vetlladors i vetlladores s'han reunit aquesta setmana per enllestir els preparatius del Casal de Vacances, que començarà el 28 de juny, i garantir una programació unificada en tots els grups.

El 22 de juny, es va celebrar un acte d'acollida al pavelló municipal que va comptar amb la presència de l’alcalde José Montero; del regidor d’Infància, Sergio Carrillo i del regidor d’Esports, Juan José Fernández.

Durant la setmana, s’han format els equips de treball que desenvoluparan el Casal i s’han ajuntat per cicles. Al Centre Infantil La Peixera s’han trobat els grups d’infantil (P3, P4 i P5), al Centre Infantil Pintor Mir els grups de primària de cicle inicial i mitjà (1r, 2n i 3r) i a l'Espai Cultural Montbarri, els de cicle mitjà i superior (4t, 5è i 6è).

Per últim, aquest divendres ha tingut lloc la trobada de grups per escoles per assignar grups, aules i ultimar els detalls de les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Tres escoles, un sol format

Enguany, el casal estrena format i aglutina en un de sol la pràctica transversal d’esports tradicionals, amb altres alternatius i inclusius, modalitats relacionades amb la salut i activitats amb un caire més artístic i creatiu. També hi haurà sortides i piscina. Hi participaran 628 infants d'entre 3 i 12 anys.

Es desenvoluparà del 28 de juny al 30 de juliol, a les escoles Can Parera, Mogent i Palau d’Ametlla, i a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes, en horari de 9 a 13 h. També hi haurà serveis optatius d’acollida, de 7.30 a 9 h i de menjador, de 13 a 15.30 h.

 

Arxivat a: Educació, Infància
Sessió d'acollida de l'equip educatiu del Casal de Vacances
Un moment de la sessió d'acollida de l'equip educatiu del Casal de Vacances
Un grup de monitors i monitores treballant per grups al Centre Infantil La Peixera
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona