CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Lliurats els certificats del curs d'alfabetització

Lliurats els certificats del curs d'alfabetització

21/06/2021

Una vintena de persones han rebut el certificat d'alfabetització del curs 2020-21 aquest matí en un acte a l'Espai Cultural Montbarri. La formació va començar i ha acabat de manera presencial, però durant uns mesos es va desenvolupar en línia.

El curs d'alfabetització, organitzat pel Servei de Primera Acollida, ha arribat a la seva fi amb el lliurament de certificats a les 18 persones que han completat la formació, malgrat les difícils condicions imposades per la pandèmia.

L'acte s'ha celebrat a l'Espai Cultural Montbarri i ha comptat amb la presència del regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, la tècnica de Polítiques Migratòries, Anna Meca, i la professora que ha impartit la formació, Míriam González.

La formació d'albafetització s'adreça a persones que es volen iniciar en la lectoescriptura, que no han estat mai alfabetitzades i que desitgen tenir les eines suficients per poder comunicar-se amb el veïnat.

Un curs excepcional marcat per l'evolució de la pandèmia

El curs 2020-21, amb un total de 105 hores lectives i dos nivells de dificultat, va començar de manera presencial a mitjans d'octubre de 2020, però a principis de novembre les classes van haver de continuar de manera telemàtica per les restriccions sanitàries. No es va recuperar la presencialitat fins després de Setmana Santa. 

Tot i les dificultats, 18 persones participants han obtingut el certificat que acredita que han après a llegir i a escriure i que coneixen l’idioma per relacionar-se amb el veïnat i afavorir així la convivència i la participació en les activitats del municipi.

Arxivat a: Serveis Socials
L'alumnat del curs d'alfabetització del curs 2020-21
El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, ha lliurat els certificats
Un moment de l'acte a l'Espai Cultural Montbarri
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona