CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els Specials, invictes i campions de lliga

Els Specials, invictes i campions de lliga

18/06/2021

Els dos equips dels Specials del Club Bàsquet Vila de Montornès s'han proclamat campions de la seva divisió a la lliga sense perdre cap partit. Al setembre es decidirà si els del "B" passen a 3a divisió i els de l'"A" pugen a 1a.

Els nois dels dos equips dels Specials del Club Bàsquet Vila de Montornès s'han mantingut invictes i han aconseguit fer-se amb el títol de lliga. Els de l'"A" han acabat primers de la 2a divisió i els del "B" de la 4a.

A causa de la pandèmia, enguany la competició ha constat de 5 partits, tots disputats al Complex Esportiu de Mundet, a Barcelona, propietat de la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

Per saber si els equips ascendeixen de categoria, caldrà esperar fins al setembre, quan es disputaran una sèrie de partits i es decidirà el calendari de la temporada. Si aconsegueixen pujar, els Specials "B" competiran a 3a divisió i els  de l'"A" a 1a, una fita històrica per al club.

La temporada passada, els Specials "A" també encapçalaven invictes la lliga però es va haver d'interrompre per la pandèmia i no es van poder entregar els trofeus.

A més de la competició, els entrenaments i els partits són un espai de trobada en el qual els 18 nois que conformen els equips socialitzen i passen una bona estona plegats.

Arxivat a: Esports
Els Specials B amb la copa de la lliga
Els Specials A amb la copa de la lliga
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona