CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Infants i joves repensen l’oferta d’oci al poble a través del Consell d'Infants

Infants i joves repensen l’oferta d’oci al poble a través del Consell d'Infants

16/06/2021

Aquest curs els consellers i les conselleres han promogut una enquesta entre infants i joves de 10 a 13 anys per conèixer els seus interessos en l'àmbit de l'oci. Després de valorar les 350 respostes, s'han proposat quatre activitats que es faran en els propers mesos, entre les quals hi ha cinema a la fresca i un túnel del terror.

El Consell d'Infants de Montornès ha acomiadat el curs 2020-21 amb un acte de cloenda, celebrat aquest dimarts a Can Saurina, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i del regidor d’Infància, Sergio Carrillo.

En la darrera trobada, els membres del Consell, 14 estudiants de 5è i 6è i 1 de 1r d’ESO, han donat a conèixer el treball dut a terme en els darrers mesos.

El curs passat, el 2019 -20, es va detectar la necessitat d’oferir més activitat d’oci als infants i joves de 10 a 13 anys, així que enguany els consellers i les conselleres han elaborat una enquesta per a l’alumnat de 5è, 6è i 1r d’ESO dels centres educatius del municipi per conèixer els seus interessos en aquest àmbit. Un total de 350 nois i noies han contestat el qüestionari. Després d’analitzar els resultats, han sorgit quatre propostes que els mateixos infants organitzaran en els propers mesos.

Quatre invitacions per al temps lliure

La primera de les activitats organitzades pel Consell d'Infants serà una excursió a Aire Natura que tindrà lloc durant el Casal de Vacances. Seguidament, el 23 de juliol, hi haurà cinema a la fresca al pati de Can Xerracan, amb la projecció de la pel·lícula El Gran Showman, de Michael Gracey. Per Tots Sants, els nens i les nenes han programat muntar un túnel del terror al Centre Infantil Pintor Mir. Finalment, en el marc del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI), celebraran una jornada multilleure amb jocs i espectacles al carrer.

 

Arxivat a: Educació
El Consell d'Infants del curs 2020-21 amb l'alcalde, José A. Montero, el regidor d'Infància, Sergio Carrillo, i professionals del departament municipal d'Infància.
Intervenció de membres del Consell d'Infants
Un moment de l'acte de cloenda del Consell d'Infants 2020-21
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona