CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les montornesenques Adahara Carrasco i Núria Linares, escaquistes d’èxit des de ben petites

Les montornesenques Adahara Carrasco i Núria Linares, escaquistes d’èxit des de ben petites

30/04/2021

Les jugadores han rebut els darrers reconeixements al Campionat de Catalunya d’edats celebrat a Salou, amb una primera posició femenina Sub-14 per a Carrasco i una segona Sub-8 per a Linares.

Montornès torna a aparèixer al mapa de les millors escaquistes femenines de base del territori.

Les jugadores Adahara Carrasco i Núria Linares, ambdues veïnes de Montornès, s’han col·locat als primers llocs de la classificació del Campionat de Catalunya d’edats disputat de manera presencial a Salou entre el 27 de març i l’1 d’abril.

Carrasco, actualment membre del Club d’Escacs Llinars i amb una llarga trajectòria al Club d’Escacs Montornès, es va proclamar campiona femenina Sub-14 i es va fer amb una 7a posició en la categoria absoluta. La montornesenca acumula altres triomfs al seu palmarès, com els títols de subcampiona d’Espanya en modalitat d’Escacs Actius que va guanyar el 2018 i el de campiona de Catalunya per equips en Sub-12.

Pel que fa a Núria Linares, de només 6 anys, l’escaquista del club montornesenc no va poder revalidar el títol de campiona de Catalunya que va rebre l’any passat en Sub-8, però va aconseguir el de subcampiona a l’esdeveniment de Salou.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d’Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
Les escaquistes Adahara Carrasco (esquerra) i Núria Linares (dreta). (imatges: Federació Catalana d'Escacs i Club d'Escacs Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona