CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nous cursos del programa “Les entitats al dia”

Nous cursos del programa “Les entitats al dia”

29/03/2021

El 13 d’abril començarà el nou calendari de propostes formatives per a associacions amb una sessió dedicada a les possibilitats que hi ha en el context post-covid. El programa també inclou un curs sobre eines 2.0 que tindrà lloc al maig i un altre sobre gestió associativa que tancarà el programa el juny.

Amb l’objectiu d’acompanyar les associacions locals i facilitar-ne la gestió als seus membres, el Departament municipal de Participació Ciutadana ha organitzat una nova programació de cursos Les entitats al dia.

Enguany l’oferta es divideix en tres tallers telemàtics que tindran lloc entre l’abril i el juny:

 • Els nous reptes i els recursos disponibles a la xarxa per a entitats.
  En el context post-covid les entitats han de fer front a nous reptes: transformació digital, obtenció de fons econòmics, participació interna, relleu de juntes directives, comunicació efectiva... La finalitat del curs és obrir un espai de reflexió conjunta per afrontar tots aquests canvis, així com informar dels recursos gratuïts per a entitats que hi ha disponibles a la xarxa.
  Data: Dimarts 13 d’abril, de 18.30 a 20.30 h.
  A càrrec del consultor del servei d’acompanyament a entitats de xarxanet.org Joan Rosinach.
 • Com comunicar en el segle XXI per ser visibles?
  La formació té per objectiu transmetre els coneixements bàsics de la comunicació del s. XXI, analitzar quin tipus de continguts comunicatius cal crear i veure quins canals de difusió són més interessants per a cada entitat. Al final es podrà fer un pla comunicatiu que ajudi a la projecció de l’entitat (notes de premsa, minivídeos, xarxes socials...)
  Data: Dissabtes 8 i 22 de maig, de 10 a 13 h.
  A càrrec de l’expert en comunicació i videomàrqueting Àlex Ferré.
 • Gestió associativa
  Sessió d’acompanyament i ajuda a les persones que tot just han engegat una associació o aquelles que volen repassar si disposen dels aspectes clau per gestionar adequadament una entitat. Les responsabilitats de la junta directiva, les comissions o les assemblees són alguns dels conceptes que repassaran.
  Data: 8 de juny, de 18.30 a 20.30 h.
  A càrrec del consultor del servei d’acompanyament a entitats de xarxanet.org Joan Rosinach.

Per a més informació i per formalitzar les inscripcions cal enviar un correu a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb el nom i el taller al qual es vol assistir.

Suport continuat a les associacions

A banda dels cursos, es manté el servei d’assessorament jurídic i de gestió econòmica per a entitats. De manera individual i personalitzada, una empresa especialitzada resol dubtes en matèries d’àmbit legal com la constitució i la dissolució d’associacions, la confecció dels estatuts, les obligacions fiscals o la gestió econòmica i la comptabilitat.

El departament municipal de Participació Ciutadana recorda a les entitats que necessiten un certificat digital per poder fer gestions en línia amb les administracions públiques. Per a més informació podeu clicar l'enllaç adjunt.

Arxivat a: Ajuntament
Imatge de la programació Les entitats al dia Abril - Juny 2021

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona