CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El jovent de Montornès té un Pla

El jovent de Montornès té un Pla

03/03/2021

Amb el lema "Tenim un pla!", el departament de Joventut ha començat una campanya de difusió entre el jovent del Pla Local de Joventut, de tots els recursos que l'acompanyen i de la nova pàgina web del departament, amb un disseny modern i immersiu.

«Tenim un pla» és el lema-crida de la campanya de difusió del Pla Local de Joventut de Montornès. S'ha iniciat en els darrers dies a les xarxes socials amb videos i l'acompanyament de codis QR repartits pel poble que donen accés al nou web del departament. 

El Pla de Joventut de Montornès del Vallès, que es desenvoluparà fins al 2024, inclou una diagnosi acurada sobre la realitat juvenil de Montornès i més de 40 accions i projectes concrets a desenvolupar, amb els seus objectius i sistemes d’avaluació. 

En el document destaquen els projectes socioeducatius dels centres juvenils Sputnik i Satèl·lit, la continuïtat i millora del projecte Kosmos de pressupostos participatius juvenils, el desplegament d’una assessoria integral per a joves, el suport i acompanyament a les entitats juvenils del municipi i la millora de la coordinació i el treball transversal amb els diferents serveis i departaments de d’Ajuntament que també treballen per millorar la vida dels joves del poble. 

Galàxies, estacions espacials i observatoris, presents en l'univers jove

El Centre Juvenil Satèl·lit va ser l'origen de tota una trama conceptual relacionada amb l'espai i l'univers que ha anat creixent a l'entorn dels projectes juvenils de Montornès. Així, els pressupostos participatius joves es van concebre com el projecte Kosmos, i el nou equipament juvenil del carrer del Molí és l'Sputnik.

També la iconografia que identifica els projectes i els equipaments està relacionada amb l'espai. De tot plegat, destaquen tres elements comunicatius infogràfics de gran potència: la Galàxia jove MV-08170, un mapa estel·lar de tots recursos a disposició del jovent; l’Estació PLJ, que recull els principals punts del Pla Local de Joventut; i l’Observatori jove, amb els trets més destacats de la diagnosi de la joventut de Montornès.

Tots tres elements, concebuts en format interactiu, estan disponibles al web joventut.montornes.cat. El nou lloc, amb un disseny modern i immersiu, té l'objectiu de recollir tota la informació que pugui ser d’interès per als joves del municipi: equipaments juvenils, serveis, assessories especialitzades (orientació acadèmica, sociolaboral o de salut), notícies rellevants, etc. 

Més informació, al WhatsApp 673 532 609 / correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i a les xarxes socials: - Instagram @joventutmontornes

Arxivat a: Joventut
Una de les imatges de la campanya "Tenim un pla!"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona