CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El poble Sahrauí, 45 anys més tard

El poble Sahrauí, 45 anys més tard

26/02/2021

La façana de l'Ajuntament lluirà durant els propers dies la bandera de la República Àrab Sahrauí Democràtica, coincidint amb el 45 aniversari de la seva proclamació. Enguany també es commemoren els 25 anys d'agermanament de Montornès amb la daira d'Amgala.

L'Ajuntament i el Consell municipal de Solidaritat i Cooperació han organitzat diverses accions coincidint amb la commemoració, aquest 27 de febrer, del 45 aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica. Des d'aquest divendres i durant els proper dies, l'edifici central de l'Ajuntament lluirà la bandera de la RASD, seguint la convocatòria de la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments solidaris amb el poble Sahrauí.

També s'ha previst la lectura, en el proper ple municipal, d'un manifest de suport al poble sahrauí, obligat des de fa dècades a viure en camps de refugiats al Sàhara Occidental.

El 6 de març, a les 19 h, l'Espai Cultural Montbarri acollirà la presentació del documental Fusells o pintades, la lluita noviolenta del poble sahrauí  de Jordi Oriola. El debat, a càrrec del Centre d’Estudis de Montornès, comptarà amb la presència del director del documental i la participació de representants d’associacions solidàries amb el poble sahrauí. L’entrada és gratuïta. La reserva de seient es pot fer a entrades.montornes.cat

Les activitats de l'aniversari de la RASD signifiquen també l'inici de la commemoració dels 25 anys d'agermanament entre Montornès i la daira d'Amgala, exiliada en territori algerià. Montornès hi ha desenvolupat diversos projectes de cooperació.

Arxivat a: Cooperació
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona