CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Commemoració virtual del Dia Internacional per les víctimes de l'Holocaust

Commemoració virtual del Dia Internacional per les víctimes de l'Holocaust

27/01/2021

Montornès s'ha afegit a la crida de l'associació Amical Mauthausen per commemorar el Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust de forma virtual. L'Ajuntament ha difós un petit vídeo a través de les seves xarxes socials amb l'encesa d'una espelma al monument de la Memòria Històrica enclavat a la plaça de la República.

El 27 de gener es commemora el Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust. L'Ajuntament de Montornès, seguint la crida de l'associació Amical Mauthausen, ha difós un petit vídeo a través de les xarxes socials que mostra una espelma encesa al monument de la Memòria Històrica situat a la plaça de la República i amb el qual es recorda els onze montornesencs morts o desapaeguts a la Guerra i els tres assassinats als camps d'extermini nazis.

Aquest espai també acollirà les llambordes de topada, stolperstein, obra de l'artista alemany Gunter Demnig en memòria dels tres montornesencs morts als camps d'extermini. L'acte públic de col·locació d'aquest símbol, previst per al mes d'abril de l'any passat amb presència de l'artista, es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia i està pendent de la millora de les condicions sanitàries.

Arxivat a: Ciutadania, Patrimoni històric
Placa a la plaça de la República en record dels 11 montornessencs morts durant la Guerra i els 3 assassinats als camps d'extermini nazis
Escultura Memòria històrica, obra de l'artista Josep Plandiura
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona