CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millors comunicacions i alta velocitat a tots els racons de Montornès

Millors comunicacions i alta velocitat a tots els racons de Montornès

28/12/2020

L'Ajuntament ha dut a terme accions per facilitar l'estesa de fibra òptica i abastit de comunicacions d'alta velocitat diversos carrers del municipi i zones de difícil accés per a les operadores. També s'està potenciant la infraestructura municipal de telecomunicacions per garantir el futur desplegament de tecnologies com el 5G.

L'Ajuntament ha treballat conjuntament amb el veïnat i els diferents operadors de telecomunicacions per facilitar l'arribada de la fibra òptica a una part del municipi que tenia carències de connectivitat i dificultats per accedir a Internet. Entre les zones on s'ha actuat hi ha els carrers de València, Ca l’Espasell, Francesc Macià, Narcís Monturiol i Lleida.

Els serveis tècnics del consistori han estudiat la problemàtica de cada zona afectada i facilitat solucions als operadors per a l’estesa de fibra òptica. Els treballs han permès donar resposta a les necessitats d'una part de la ciutadania, afectada des de feia anys per la mancança tecnològica. Una situació agreujada per l'increment de les demandes de comunicacions d'alta velocitat motivades per la pandèmia i la implantació del teletreball. 

Les persones que tinguin problemes per fer arribar l'alta velocitat a casa, poden contactar amb el departament de Noves Tecnologies de l'Ajuntament per exposar el cas. D'aquesta manera, es podrà realitzar l'estudi de la situació i cercar la viabilitat de solucions amb els diversos operadors de telecomunicacions. 

Cap a un poble tecnològic i intel·ligent 

Les actuacions dutes a terme per l'Ajuntament  per millorar la connectivitat del veïnat formen part del pla #MontornèsSmartCity de millora tecnològica que s'està desenvolupant a tot el municipi. El projecte també inclou, entre altres accions, la potenciació de la infraestructura municipal de telecomunicacions per poder garantir el desplegament futur de tecnologies incipients com el 5G.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
Montornès Smart City
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona