CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Towa Pharma cedeix material de protecció a l'Ajuntament

Towa Pharma cedeix material de protecció a l'Ajuntament

14/12/2020

El material de protecció que s'ha cedit al municipi servirà per pal·liar els efectes de la pandèmia en les famílies més vulnerables i en els col·lectius de sectors econòmics castigats per les mesures contra la propagació de la Covid-19.

Towa Pharma Int. Holding i l'Ajuntament de Montornès han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per a la cessió de material de protecció fabricat per l'empresa.

Concretament, el municipi ha rebut 500 unitats de bates de polipropileno estèrils d’un sol ús, 1.000 unitats de còfies pel cap d’un sol ús, 2.000 unitats de mascaretes quirúrgiques, 1.600 unitats de mascaretes de protecció KN95 i 50 caixes de guants de nitril T.L i 15 caixes de T.M

Destí del material  

El destí del material cedit serà el següent: les mascaretes quirúrgiques per a les famílies vulnerables; les bates, còfies d’un sol ús i guants de nitril es faran arribar als centres d’estètica, de tatuatge, i a altres activitats similars; les mascaretes de protecció KN95 seran per a les escoles del municipi perquè es distribueixin entre els equips docents i personal dels serveis dels centres, així com també entre l’alumnat més vulnerable i desfavorit que les pugui necessitar.

 

Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Escola, Covid-19 i Establiments
L'alcalde, José A. Montero, i David Peix, general manager de l'empresa Towa, davant els palets amb el material de protecció
Moment de la signatura del conveni de col·laboració a la seu de l'empresa Towa PHARMA
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona