CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darreres actuacions de la Policia Local

Darreres actuacions de la Policia Local

02/12/2020

Divendres passat hi va haver dos detinguts en una baralla al centre del poble i dilluns la Policia Local va intervenir en el rescat d'una persona inconscient en un habitatge i en una possible fuita de gas en un edifici. En els darrers dies també s'han identificat els menors presumptes autors d'un robatori perpetrat a un altre jove del municipi a començaments de novembre.

La Policia Local de Montornès ha fet públiques les dades de diverses actuacions realitzades en els darrers dies.

Els cos local en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra ha identificat 6 menors del municipi, 4 dels quals han quedat imputats com els autors directes d'un delicte de robatori amb violència perpetrat contra un altre jove, també veí de Montornès, el 5 de novembre. El robatori es va produir mentre el jove passejava pel carrer. Un grup el va assaltar i li va prendre els auriculars per la força. L'objecte ha estat recuperat i retornat al seu propietari, i els fets posats en coneixement de la Fiscalia de Menors de Barcelona.

D'altra banda, el passat divendres 27 de novembre a l'entorn de les 22 h hi va haver una baralla  al centre del municipi. En aquest incident van participar cinc persones veïnes del municipi, una d’elles menor d’edat. Dues presentaven lesions greus i altres dues, talls a la cara i contusions. Fruit de la intervenció policial es van detenir dues persones i tres més consten com a imputades en les diligències obertes. La Policia Local va rebre suport dels Mossos d’Esquadra i de les Policies Locals de Martorelles i de Vilanova del Vallès. El cos policial agraeix la col·laboració de tots els efectius que es van desplaçar fins al municipi de forma preventiva. Sortosament, els fets no van revestir la gravetat que es va pressuposar en un primer moment.

En l'àmbit més assistencial, aquest dilluns 30 de novembre, la Policia Local va actuar en un edifici de l’av. de l'11 de setembre per una possible fuita de gas. Els Bombers de la Generalitat van intervenir en primera instància i, després de mesurar la composició de l’aire, van descartar la fuita. Més tard, novament amb el suport dels Bombers, es va haver de fer una intervenció en un altre edifici per motius també assistencials. Una patrulla de la Policia Local va accedir a un dels habitatges alertada per la possibilitat que hi pogués haver una persona tancada a l'interior. Un cop a dins, es va localitzar una persona inconscient, que va rebre atenció mèdica. Els serveis de policia assistencial representen el 29% de les actuacions que realitza anualment la Policia Local.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local de Montornès del Vallès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona