CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inici dels treballs per a la urbanització de Can Xec

Inici dels treballs per a la urbanització de Can Xec

24/11/2020

Aquesta setmana han començat les obres d’urbanització del barri de Can Xec. El projecte preveu eixamplar i pavimentar carrers i l'adequació de diversos serveis (xarxes d'aigua i de clavegueram, enllumenat, gas, telefonia i comunicacions, etc.)

L'empresa UTE Hercal Diggers - AMSA ha iniciat aquesta setmana les obres del projecte d'urbanització del barri de Can Xec que tindran una durada de 18 mesos. El pla preveu alinear totes les finques i això comportarà eixamplar alguns trams de carrer i refer murs de tanca. Es pavimentarà i es dotaran els carrers de vorera i d'enllumenat públic. També s'executarà el clavegueram i se soterraran els serveis que actualment van aeris.

El projecte, amb un import d'adjudicació d'1.937.382,24 €, es desenvoluparà en diverses fases. A la primera, s'obrirà el carrer de Pablo Neruda des de l'avinguda d'Icària i, en aquest tram, es farà el clavegueram. De forma simultània, es farà l’eixamplament del carrer de Vallromanes. Aquesta primera fase s’estima que s’allarguarà fins passada la festivitat de Reis.

A partir de l'11 de gener de 2021, es preveu que el primer tram del carrer de Pablo Neruda ja tingui el clavegueram fet i s’hi pugui circular. D'aquesta manera, es podrà continuar amb les obres de la resta de fases, fent servir aquest carrer com a via d’entrada o sortida de la urbanització, mentre hi hagi treballs en carrers afectats.

Arxivat a: Via pública
Inici dels treballs per a l'ampliació del carrer de Pablo Neruda, des de l'avinguda d'Icària fins al carrer de Ferrer i Guàrdia
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona