CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocats els Premis a l’excel·lència acadèmica del curs 2019-20

Convocats els Premis a l’excel·lència acadèmica del curs 2019-20

23/11/2020

L'Ajuntament ha obert la convocatòria d'aquests premis que reconeixen l'esforç de l'alumnat, especialment meritori durant el darrer curs, marcat per les dificultats de la pandèmia. S'hi destinarà 3.600 euros distribuïts entre l’alumnat amb millors notes de Secundària, Batxillerat, Formació Professional, PFI-PTT i universitari. Les sol·licituds per optar als premis es poden presentar fins al 16 de desembre.

En els darrers dies s'ha obert la convocatòria dels Premis a l'excel·lència acadèmica que atorga l'Ajuntament de Montornès. Corresponen al curs 2019-20, un curs especialment dificultós per a l'alumnat i el professorat que es va haver d'adaptar a una nova manera de seguir les classes de forma no presencial durant un trimestre sencer.

Els ajuts distingeixen sis apartats. La dotació més alta, de 1.000 euros, correspon a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari. Hi ha 4 premis de 500 euros cadascun, per a la millor nota a les provés d'accés a la universitat, a l’acabament de Batxillerat, de la Formació Professional i del Pla de Transició al Treball. Finalment, hi ha sis premis de 100 euros per a la millor nota a l'acabament de l'ESO, un per cada grup dels Instituts de Montornès.

A més de valorar el nivell acadèmic dels nois i noies, els premis tenen un component social, que té en compte la renda familiar i ajuda a incrementar les possibilitats de l'alumnat amb menys recursos.

Les sol·licituds per optar als premis a l'excel·lència acadèmica del curs 2019-20 es poden presentar de forma telemàtica o presencial fins al 16 de desembre (Trobareu tota la informació en l'enllaç adjunt).

Onze edicions posant en valor l'esforç estudiantil

Els premis a l'excel·lència acadèmica es van posar en marxa l'any 2010. Inicialment incloïen tres categories: millor nota a l'acabament d'un curs universitari, millor nota d'accés a la universitat i millor nota a l'acabament del batxillerat i la valoració només tenia en compte els resultats acadèmics de l'alumnat. En els anys següents s'hi va incorporar la variable econòmica que dona un plus a l'alumnat menys afavorit amb la qual els premis van adquirir el caire social que ha perdurat fins a l'actualitat.

En els darrers anys, també s'han anat ampliant les categories, per incloure i posar en valor la feina estudiantil en l'àmbit de la Formació Professional que s'imparteix al municipi, del Pla de Transició al Treball i de l'Ensenyament secundari. 

Arxivat a: Educació
(Imatge: Freepik.com)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona