CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La incertesa per la Covid-19 obliga a suspendre Sant Sadurní

La incertesa per la Covid-19 obliga a suspendre Sant Sadurní

20/11/2020

La situació sanitària actual i els canvis continus en les restriccions de les activitats culturals per contenir la Covid-19 han obligat suspendre els actes de Sant Sadurní.

La vulnerabilitat de la situació sanitària actual i les restriccions que afecten als espais i les activitats culturals per contenir la propagació de la Covid-19 han obligat a suspendre les activitats previstes per Sant Sadurní, patró de Montornès.

Els continus canvis no permeten planificar activitats culturals presencials amb garanties, ni fer la difusió perquè arribin les propostes a tot el veïnat amb prou temps i amb igualtat de condicions per accedir-hi.

Tot i així, entitats com l'Associació Fotogràfica de Montornès mantindrà, de manera virtual, el seu ral·li fotogràfic amb premis importants i el Centre d'Estudis també tindrà activitat en línia.

L'Ajuntament treballa per una oferta, especialment dedicada al públic familiar, per a les festes nadalenques i per la represa de la programació estable de teatre i música, que seguirà sent cultura segura.

Arxivat a: Cultura i festes, Covid-19
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona