CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves vies de col.laboració amb la Policia Local per WhatsApp i correu electrònic

Noves vies de col.laboració amb la Policia Local per WhatsApp i correu electrònic

07/11/2020

La Policia ha habilitat el número de WhatsApp 667 993 685 perquè el veïnat pugui fer arribar informacions d’interès policial. També el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Per a emergències i serveis policials urgents es manté el 93 572 11 10.

Des d’aquesta setmana la ciutadania disposa de dues noves vies de comunicació per poder fer arribar a la Policia Local informació d’interès policial. D’una banda s’ha habilitat el número de WhatsApp 667 993 685, a través del qual el veïnat pot fer arribar totes aquelles informacions en forma de text, fotografies, etc. que consideri d'interès. També hi ha la possibilitat de fer arribar la informació al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

L’objectiu és donar més facilitats a la ciutadada perquè pugui col·laboar amb el cos policial aportant dades d'interès per a la seguretat del poble. Una col·laboració que fins ara es podia fer només telefònicament o de forma presencial a la prefectura de la Policia Local i que ha estat important per a la resolució de casos. Les dues noves vies de comunicació estan pensades per facilitar informacions d'interès.

Si es necessita la Policia per a alguna emergència o servei policial urgent s’ha de continuar utilitzant el telèfon 93 572 11 70.

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona