CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La montornesenca Marina Viñallonga guanya la beca de recerca de la Fundació Oncovallès

La montornesenca Marina Viñallonga guanya la beca de recerca de la Fundació Oncovallès

04/11/2020

L’exalumna de l’Institut Vinyes Velles s’ha endut el premi de l’edició 2019-20 gràcies al seu treball “El dia a dia del pacient amb càncer fora dels hospitals”. La beca està dotada amb 500 euros.

La Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès ha triat el projecte de la jove de Montornès Marina Viñallonga com a guanyador de les Beques Bankia - Treballs de Recerca 2019-20.

Viñallonga, exalumna de l’Institut Vinyes Velles, hi ha participat amb un treball anomenat El dia a dia del pacient amb càncer fora dels hospitals.

La montornesenca ha rebut el premi, de 500 euros, en els darrers dies. La Fundació Oncovallès ha celebrat un acte a la seva seu de Granollers amb les mesures de seguretat corresponents.

Les investigacions del futur

Des del 2006, Oncovallès desenvolupa treballs de recerca amb l’alumnat dels instituts de la comarca sobre els 15 tipus de càncer més freqüents.

L’objectiu del projecte és motivar el jovent i promoure que futurs investigadors i investigadores contribueixin a la recerca de la malaltia.

Enguany és el primer cop que Oncovallès i Bankia mitjançant el programa bancari RED SOLIDARIA 2019 atorguen una beca al millor treball de recerca relacionat amb el càncer.

 

Arxivat a: Promoció de la Salut, Educació
La jove Marina Viñallonga amb representants de l'Oncovallès, Bankia i l'Ajuntament de Granollers. (imatge: Oncovallès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona