CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les mascaretes del #CuidemnosMontornès arriben a les escoles

Les mascaretes del #CuidemnosMontornès arriben a les escoles

23/10/2020

Aquesta setmana els equips docents dels centres d’educació infantil i primària del municipi han repartit 1.642 mascaretes de tela entre l’alumnat. La confecció de les mateixes ha anat a càrrec del grup de cosidores de la xarxa local de voluntariat en suport a la crisi sanitària.

Els nens i nenes d'educació infantil i de primària de les escoles del poble ja tenen a les seves mans les mascaretes que el grup de cosidores de la xarxa #CuidemnosMontornès ha elaborat especialment per a ells i elles.

Professionals dels mateixos centres han distribuït les creacions classe per classe, fins a un total de 1.642 mascaretes.

Les confeccions són de tela de doble capa i actuen com a barrera davant les secrecions que es produeixen en el moment de parlar, tossir o esternudar. Es recomana rentar la mascareta després de cada jornada escolar fins a un màxim de 30 vegades per garantir la seva capacitat de filtratge.

El voluntariat montornesenc, imparable

Ara fa un mes, per Festa Major, la xarxa #CuidemnosMontornès va exposar algunes de les seves creacions, així com material gràfic sobre el procés de confecció, en una exposició ubicada a Can Saurina.

Durant els quatre dies de la mostra, les persones visitants van poder endur-se mascaretes a canvi d’un donatiu. En total, l’organització va recaptar 421 euros que va destinar íntegrament a l’associació Globus pels Valents i així col·laborar amb la recerca del càncer infantil promoguda per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

Arxivat a: Promoció de la Salut, Covid-19, Covid-19 i Escola, CuidemnosMontornès, Educació
Una classe de l'Escola Palau d'Ametlla amb les mascaretes de la xarxa #CuidemnosMontornès.
Repartiment de mascaretes de la xarxa #CuidemnosMontornès a l'Escola Palau d'Ametlla.
Detall de les mascaretes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona